AcasăNews„Colectiv”, ultima fumigenă

„Colectiv”, ultima fumigenă

Iohannis știe doar sloganul „Corupția ucide”, în rest nimic

Peste câteva zile se împlinesc patru ani de la tragedia produsă în Clubul „Colectiv”, fără ca autorul real să fi fost trimis în judecată. Nu e nimic, căci în stilul lui Iohannis, când vorbea despre Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, „o rezolv eu și pe asta”, cazul se va închide în următoarele luni. Panarama de rechizitoriu făcut de băieții de casă ai lui „Nea Gusti Lazăr” va suferi cosmetizările de rigoare și va ocoli răspunsul la cea mai importantă întrebare: cine a pregătit terenul ca focul să se întindă? Vor fi și condamnați, fără discuție. Doi sau trei pompieri fraieri care nu au dat ei foc, încă un Acar Păun sau doi și gata. Vor încasa cel mult trei ani cu suspendare, ca să nu zică lumea că nu s-a făcut dreptate.

Iohannis știe doar sloganul „Corupția ucide”, în rest nimic

De ce, dacă timp de patru ani procurorii au frecat berbunca, acum i-a apucat zorul să-și termine treaba? Pentru că dosarul „Colectiv” nu mai folosește la nimic, și-a făcut treaba cu efect pe zece ani. Ce satisfacții vor primi familiile victimelor? Niciuna, pentru că nu despre asta este vorba în dosar. Și apoi, cum să-i pui pe niște unii să plătească pentru ceea ce nu au făcut? Crede cineva că incendiul a izbucnit pentru că pompierii nu i-au dat clubului autorizație de funcționare? Nu, tragedia de la „Colectiv” s-a produs pentru că focul a fost provocat în mod intenționat. Iar numele autorului nu poate fi făcut cunoscut.

Efectul emoțional

Pompierii nu aveau tărgi, cel mai important lucru descoperit de Tolontan

Repunerea pe tapet a nenorocirii din noaptea de 30 octombrie 2015, cu poze, cu filmulețe, cu discuții interminabile la televizor care nu rezolvă nimic, cu interviuri și alte alămuri gazetărești este doar semnalul că se poate trece la închiderea dosarului. Tam-tamul declanșat de Tolontan nu are însă ca scop și identificarea autorului. De altfel, se vede bine că accentul se pune pe ce nu au făcut pompierii, pe lipsa tărgilor, pe ignorarea victimelor timp de minute bune de la începerea dezastrului. Haine arse, oameni arși, oameni cu pielea desprinsă de pe trup, cadavre întinse pe trotuar, oameni care se târăsc pe asfalt și din care iese fum, iată suficiente imagini care să creeze un șoc emoțional cumplit. Tocmai acum, înainte de alegerile prezidențiale? Păi când? După, nu mai au efect. Filmarea, atribuită unui pompier rămas anonim, aflăm că a fost dosită în toată perioada asta. Se pasează vina de la unul la altul, unii spun că a fost predată cui trebuie, alții declară că nu au știut de existența ei sau că nu știu despre ce este vorba, în fine, centrul de greutate se mută pe cu totul altceva, aflat la marginea subiectului principal. Fumigenă curată.

Napalm sau ce?

Exceptând anul când la guvernare s-a aflat Dacian Cioloș, în ceilalți trei ani scurși de la tragedie au fost doar social-democrații. Trimiterea către ei mi se pare evidentă și e construită pe același schelet emoțional cunoscut, „Corupția ucide!” Un alt fel de a spune că din cauza lor s-a produs totul. Dacă adăugăm și vorbele lui Iohannis, „a fost nevoie să moară oameni ca acest guvern să cadă”, tabloul se definește și mai bine. Ce au cercetat procurorii în cei patru ani de când au dosarul e greu de spus. Au fost audiați patronii clubului, apoi martori din rândul celor care au participat la spectacolul ce avea loc la „Colectiv”, tehnicienii care au instalat artificiile despre care se presupune că ar fi provocat incendiul, importatorul acestora precum și alte persoane. Expertizele efectuate au demonstrat că focul nu putea fi provocat de scânteile artificiilor, deoarece interiorul fusese ignifugat. Or ceea ce s-a întâmplat în club ducea la concluzia că totul s-a desfășurat cu o viteză uimitoare, ca și cum s-ar fi folosit substanțe similare napalmului.

 BND, scutul lui Iohannis

Rob Bertholee, șeful Serviciului de Informații Externe al Olandei

În mod cert, toată povestea asta s-ar lămuri repede dacă cei abilitați să o facă ar avea curajul să lectureze rapoartele sensibile ale serviciilor de contrainformații. Partea proastă este că nimeni nu o face, nici premierul, nici președintele Camerei Deputaților, nici cel al Senatului, iar Iohannis de ce ar face-o? Toți fug ca dracul de tămâie când aud de ele, pentru că nu știu ce reacție trebuie să aibă și ce ar trebui să facă. Pe lângă informările privind asaltul SVR, Serviciul de Informații Externe al Federației Ruse, asupra României, rapoartele conțin și date privind „Colectiv”, din care rezultă că tot scenariul ar fi fost gândit de Bundesnachrichtendienst (BND), Agenția de Informații Externe a Germaniei. Iar de punerea în practică s-ar fi ocupat AIVD – Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst, Serviciul de Informații Externe al Olandei, condus de generalul Rob Bertholee. Ce ar mai fi de spus? Că BND a făcut scut împrejurul lui Iohannis. Și nu de acum.

author avatar
Valentin Boeru
3.981 afisari

48 COMENTARII

  1. De acord! Se vede acțiunea teroristă de la o poștă. Numai cine nu vrea și cei rău intenționați și dornici de scandal nu vor să afle asta. Mai nou se vrea inculparea ISU, a ministerului sănătății și medicilor, patronii clubului fiind/pozând în fete mari. Mai nou, pe un post TV, chiar ei aduceau acuze ISU, care ar fi vinovat de tragedie.

  2. ” Rapoartele contin si date privind ” Colectiv „din care rezulta ca tot scenariul ar fi fost GANDIT de Agentia de Informatii Externe a Germaniei ( BND ) iar de punerea in practica s-ar fi OCUPAT Seviciul de Informatii Externe al Olandei ( AIVD ), condus de generalul Rob Bertholee ” . Mare e gradina Domnului , rapoartele astea sunt aduse la cunostinta publicului ca mersul trenurilor , timpul probabil sau cursul valutar ? Esti infailibilul 007 si ai acces la secrete ultra-confidentiale sau esti un biet Gica fabulistu care inventeaza povesti de adormit fraieri ? Unde a aparut ultima caseta video cu inregistrarile de la ” Colectiv ” facute de ISU ? In ” Libertatea „. Ce spunea Catalin Tolontan pe 30 oct.2018 , anul trecut : ” Dupa 3 ani de zile in care am incercat sa intelegem ce s-a intamplat , nu am gasit nici macar O DOVADA A UNEI TEORII A CONSPIRATIEI .” Tolontan e prost si Boeru e super-destept ? Asa sa fie ? Nu cumva l-ai intrecut pe Chilian ? Inventarea de inamici , gasirea de tapi ispasitori , confirma sau intaresc prejudecatile si sporesc teoriile conspiratiilor . Cine sunt dusmanii poporului ? Refugiatii musulmani , strainii , multinationalele , ONG-urile , Soros , ambasadele si serviciile secrete straine etc. Minciuna deliberata , mistificarea , dezinformarea , difuzarea de continut mincinos face parte din arsenalul celora ce le este teama de o presa independenta , responsabila , lucida , preocupata de adevar si interes public , de pazitori ai democratiei impotriva iliberalismului si nu este pe placul demagogilor . La mijloc nu sunt convingeri , Boerule , sunt interese , un jurnalist ar trebui sa fie mai circumspect si sa nu se joace cu focul . Ar cam fi timpul sa platesti pentru cavalcada de denigrari la adresa unor persoane si entitati sau sa ai o tidula salvatoare de la neuro-psihiatrie care sa te absolve de o eventuala tragere la raspundere . Pe internet , nu se face nici o referire cu implicarea serviciilor secrete germane si olandeze in cazul ” Colectiv ” , care e sursa aberatiilor tale , care sunt dovezile …totul e invaluit de un secret absolut . Posibil sa fi inzestrat cu retinerea viselor si sa procedezi ca Stalin , ce visezi noaptea sa ” executi” a doua zi . Mai plauzibil este faptul ca paranoia iti joaca feste si-ti trebuie tratament in regim de urgenta ! Chiar , ” Ce ar mai fi de spus ? „

    • Un singur lucru ar mai fi de spus. Ca te-ai nascut printr-o clisma diareica, bai Fake si frecat berbunca! Mai citeste dracului ziarele.

      • Kostya , pe alea din Transnistria ? Clisma diareica scoate mancurti pe banda rulanta in zoopark , lasa vrajeala !

        • CLEPTOCRATIE = Tip de guvernare in care membrii sai cauta , in primul rand , sa obtina avantaje personale ( materiale , sociale , politice etc ) pe seama celor in numele carora guverneaza . Din engl . KLEPTOCRACY format din cuvintele gracesti KLEPTO = A FURA si KRATOS = PUTERE . CLEPTOCRATIA este un termen peiorativ care desemneaza UN SISTEM POLITIC IN CARE UNA SAU MAI MULTE PERSOANE DIN FRUNTEA STATULUI PRACTICA CORUPTIA PE SCARA LARGA . In general , aceste persoane practica spalarea banilor cu scopul disimularii / ascunderii originii bogatiei lor . Termenul este utilizat pentru a desemna o coruptie generalizata reala sau presupusa a guvernelor . Aproape in fiecare dintre tarile afectate de CLEPTOCRATIE , SOTII , FII SI FIICE , FRATI SI SURORI ALE VARFURILOR , FAMILII ALE LIDERILOR DE DIFERITE NIVELE , SUNT ADUSE IN VIATA STATULUI SI A INSTITUTIILOR SALE PENTRU A SE OCUPA DE ACUMULARI DE RESURSE , PRELUAND FUNCTII DE REPREZENTARE SI COORDONARE . CLEPTOCRATIA ar fi un termen peiorativ CARE DESEMNEAZA SISTEMUL POLITIC SPECIFIC ROMANIEI SAU REPUBLICII MOLDOVA .

          • ” Nu vom lasa Romania sa ingenuncheze in fata mediocrilor , a nesimtitilor , a hotilor ! Fara garantia ca ramanem o democratie vom cadea de pe harta si vom fi saraci lipiti . Incompetentii din PSD AU RISIPIT VISTERIA sa-si cumpere linistea si aproape nimeni nu mai da credite Guvernului Romaniei . Si vor incepe sa le dea pe niste garantii enorme . Daca nu preluam acum guvernarea , cu orice risc , peste un an nu va mai fi nimic de guvernat ! ORI ROMANIA , ORI PSD ! Tara a fost modernizata de liberali SI A FOST RUINATA DE COMUNISTI ! Exodul masiv va ruina Romania ! Comunistii si urmasii lor AU ALUNGAT 5 MILIOANE DE ROMANI ! 80 % , tineri dornici sa demonstreze ca pot . Avem datoria sa le dam o sansa . AVEM DATORIA SA PROMOVAM COMPETENTA , NU MEDIOCRITATEA ! E o datorie catre copiii nostri ! E o datorie fata de cei care au murit acum 30 de ani ! UNDE S-A MAI POMENIT SA FURI PANA FACI CARCEI SI SA-TI DAI LEGE CA FURTUL NU ESTE INFRACTIUNE ? Unde s-a mai pomenit sa ai zeci de mii de absolventi de studii superioare pe locuri bugetate , dar sa nu le dai ocazia sa munceasca la stat , pentru tara , DEOARECE APARATUL ESTE PARAZITAT DE PILE INCOMPETENTE ? Ne-am saturat de aventurieri , de corigenti , de profeti falsi ! Romanii cinstiti nu fura , nu fac legi pentru ei , NU ISI ANGAJEAZA AMANTELE , FINII SI NEPOTII IN POSTURI PLATITE REGESTE . Romanii vor o tara normala , o tara educata ! Normalitatea inseamna sa ridici comunitatile cu bani europeni , SA RESPECTI UN INVATATOR SI SA INCHIZI UN INFRACTOR ! ALTFEL , E NESIMTIRE ! TIMPUL NESIMTITILOR A EXPIRAT !”

    • Olandezii, nemtii au contribuirt din plin la crima d ela Colectiv, fapt confirmat si de faptul ca imediat ce s-acatarat pe cadavrele d ela Colectiv in Palatul Victoria asasinul securidt Ciolos s-a grabit sa dea Portul Constanta olandezilor.

      • Iar manipulezi , Kostyska ? Portul Constanta figureaza la Tiraspol ca port olandez ? Ba , talambule , nu te saturi de minciuni ?

    • Ae mai fi de spus ca tot ce a scris ESCU mai sus este adevarat ,cum adevarat este ca toate acestea s au facut pentru a l aburca sus la cotro pe molusca sasa si alogena care numai binele Romaniei nu il vrea in rest vrea de toate :sa puna tara la cheremul strainatatii ,sa o duca el bine cu Ravasitoarea sa etc etc etc

      • Recunosc , sunt Kostya Sugiuk din Tiraspol , mai postez si cu pseudonimul ESCU , ador sa-l gadil cu mustata la slit pe Onea , e atent cu mine si ma recompenseaza cu cate o Portocala si o juma de samagon .

    • Comisarul.ro , ieri , 26 oct.2019 , ora 21: 23 – ” Reportaje – Live : NU SCAPATI . URMEAZA APOCALIPSA SISTEMULUI .” ” Sistemul este ingrozit de VALUL CARE VINE . Anii acestia care au trecut , NEDREPTATILE , MAFIA SI DEZASTRUL FACUT DE CLASA POLITICA AU FACUT ROMANII SA SE UNEASCA ” ” Nu se vede inca dar S-A RIDICAT UN VAL IN SOCIETATE PE CARE NU CRED CA IL ANTICIPASERA NICI UE SAU SUA ” ” Pentru prima data dupa zeci de ani , Sistemul acesta clientelar , abonat la afaceri cu statul , vesnicii politicieni , bugetarii din tata in fiu , fostii securisti , pensionarii speciali si toti coruptii SUNT IN FIBRILATII . VINE VALUL CARE II VA MATURA PE TOTI . VINE APOCALIPSA . Ce vor face ei intr-o lume in care chiar trebuie sa munceasca pentru bani ? Ce vor face in lumea reala politicienii care au trait din politica toata viata ? Cine le va angaja beizadelele analfabete ? CE VOR FACE CAND VA INCEPE VANATOAREA CORUPTILOR SI CONFISCAREA AVERILOR NEJUSTIFICATE ? Ce vor face cand vor trebui sa dea banii inapoi dupa anulareaa 40.000 de doctorate false ? Nu ma refer la pestii mari , ma refer la esaloanele 2-3 , la cei peste 300.000-500.000 de romani CARE DE FAPT TRAIESC DIN MUNCA CELORLALTI . EI SUNT BENEFICIARII DIRECTI AI SISTEMULUI .” ” AU DE CE SA SE TEAMA : – 1.- Daca Romania este acum PARADISUL INFRACTORILOR -> in maxim doi ani va fi UNA DINTRE TARILE CU CEA MAI DURA LEGISLATIE ANTICORUPTIE SI ANTIINFRACTIONALITATE . 2.- Daca Romania are acum 400.000 de bugetari inutili , Pile si Relatii -> in maxim 3 ani nu vor mai exista si vor fi inlocuiti de un STAT MODERN DIGITAL . 3.- Daca acum 300.000 de pensionari consuma 80 % din bugetul de pensii -> in maxim 2 ani nu vor mai exista pensii speciale . 4.- Daca acum isi cred AVERILE BAZATE PE FURT SI CORUPTIE IN SIGURANTA -> peste 2 ani ii vom vana in toata lumea . 5.- Daca acum exista A3 si Romania TV -> in maxim 3 ani vor disparea sau vor face jurnalism cu alte figuri , pentru ca cele prezente vor fi in inchisoare . 6.- Daca acum taie padurile seculare -> in 2-3 ani LE VOR PLANTA LA LOPATA DIN INCHISOARE . SI LUCRURILE NU SE VOR OPRI AICI : Va fi desfiintata jandarmeria , se vor face concursuri pe bune la angajarile de stat , se va muta administratia in Online , se vor desfiinta si comasa judete , se va desfiinta politia locala , SE VA RESETA COMPLET SISTEMUL DE EDUCATIE SI MEDICAL , se va simplifica formarea unui partid si tot mecanismul alegerilor , se vor inchide zeci de agentii si companii inutile ale statului . PAR SF-uri ACUM DAR NU SUNT ! De aceea SISTEMUL ASTA NENOROCIT va arunca in lupta totul CA SA SUPRAVIETUIASCA . DE ACEEA VOI SUNTETI DATORI SA INTELEGETI TOATE MANIPULARILE LANSATE SI MAI ALES CELE CARE VOR URMA . DE NOI DEPINDE SA SCHIMBAM SISTEMUL ASTA NENOROCIT SI SA NU NE LASAM DETURNATI SI MANIPULATI .”

  3. Pentru ca vinovatii crimei de la Club Colectiv sunt inca la putere si sunt indentificati ca autori morali, inastigatori ai crimei, pentru ca procurorii si judecatorii sunt lasi si ii considera pe acesti asasini mai presus de lege, conform practicilor stalinist/naziste, BĂTAIA DE JOC CONTINUA IN INSTANTA! La patru ani de la Colectiv, NICIUN vinovat nu a fost condamnat, desi nazistul Klaus Iohannis isi recunoaste complicitatea atunci cand a declarat despre Colectiv ca ” .. a trebuit sa moara oameni ca acest guvern (Ponta) sa plece” , iar in locul lui sa vina tradatorul Ciolos Dacian.

  4. Livido , mustacioasa muribunda , faci piata la Bucuresti ? Cum ai reusit sa treci frontiera zooparcului , ai corupt vamesii moldoveni sau ucrainieni ? Fa , simandicoasa zburdalnica , tu minciunesti , n-ai nici o buseala la cabinetul 00 din gara Tiraspol si te joci pe laptop-ul labuit de la ultimul musteriu . Trebuie sa soseasca trenul cu navetistii de Rabnita , marsh la produs ca la iarna iti canta greierii-n burta , puturosa apetisanta !

    • salahor Gelu, mars in pas alergator la munca, internetul nu-i de tine. DA ASASINUL DE LA CLUB COLECTIV ESTE KLAUS IOHANNIS, IAR PROFITOR CIOLOS.

      • Andrusca , ai lins damigeana de mitilic si te spargi in figuri ? Cand te trezesti sa facem o betie ?

          • De la cate capatani de miel zbarlite pe care le primesc zilnic in mufa , nici nu mai stiu cine sunt , s-ar putea sa mai scap printre strofoloangele botoxului siliconat si anumite suspine de mahala , sunt supraexcitata cand execut sugiukuri la cavalul zbarlit , ma simt ca o barabula pe sparhat …..hihihihihihihi….

    • DECAT ca tine cu gaurile largite de homalaii din Amsterdam timp de 2 ani cand ai supt non stop si te ai hatait in strofoloangele olandeze neancetat Decat cu un sidofil cu creerii varza ca tine ,mai bine un om curat si cinstit SIKTIR

  5. Kostya , esti prost cu craci , te deconspiri singur , pe cati romani i-ai auzit folosind expresia ” conform practicilor stalinist/naziste ” si adresandu-se unul altuia cu termenul ” nazistule „? Meriti lasat la vatra , ne faci de ras propaganda noastra luminoasa , tovarasul Iosif are sa te cheme la el in sediul din purgatoriu , o sa te puna ordonanta , sa-i faci ciubotele in genunchi si sa-i canti kazaciocul la cimpoiul zbarlit cu gusa . Tradezi cauza , ai sa fi chemat la Raion si bagat sub masa sa inbunezi si sa imbuzezi comisia . Hai , pa , te-am pupat cu curu !

    • Du te dracului ileana bucovineanca proasta Siktir Ai intrat si tu in paranoia ,barabula pe sparhat ?

      • Barabula ( cartof ) se trage din ucrainianul barabolja . Sparhat ( plita , cuptor , masina , soba ) se trage din germenul sparherd . Scrantitul asta care o trimite la dracu pe Ileana , Suceava , a vrut sa spuna ca Ileana este un cartof pe plita , trebuie sa traducem si pentrul romani ce-si ureaza mancurtii intre ei .

  6. AK-24 : ” VINE PUSCARIA ! PLANGERE PENALA IMPOTRIVA LUI RAED ARAFAT SI A SEFILOR ISU IN CAZUL ASCUNDERII FILMARII DE LA COLECTIV .”

  7. AK-24 : ” EU NU-MI INAINTEZ DEMISIA ” ARAFAT REFUZA SA PLECE , ANUNTA CA ASTAPTA SA FIE DAT AFARA . CUM II SPERIE PE ROMANI .”

  8. Tot ce s-a întâmplat la Colectiv in Octombrie 2015 este mâna serviciilor de informații străine de a da jos Guvernul Victor Ponta care nu era pe placul Germaniei.!!! S-a introdus aceea substanța de propagare extrem de rapida cu complicitatea unor indivizi ( cine sunt sa ne spună SRI care știe mai multe dar cine este șeful SRI? Omul lui Iohannis care a tăcut mâlc in loc sa spună opiniei publice ADEVARUL FIMBULE EDWARD HELLWIG !!!! Sunteți in fruntea celui mai important serviciu de informații și romanii NU CUNOSC ADEVARUL!!! Pentru numele lui DUMNEZEU ,AU MURIT 64 de copiii.
    Complicitatea instituțiilor statului in activitatea politica de care nu este străin acest președinte care ne flutura pe la nas ca PSD-ul este partid toxic ,înseamnă ca deja ai încălcat grav CONSTITUȚIA ROMÂNIEI ȘI AI ADUS GRAVE PREJUDICII BUNEI FUNCȚIONARI A STATULUI ROMAN!!!!
    acum vedem toată mizeria din România și complicitatea unor demnitari ai statului roman care au căutat sa acoperă mizeria de nedescris la nivelul unor instituții plătite din taxele și impozitele ronanilor!!! Mai devreme sau mai târziu com cunoaște Adevărații criminali care au declanșat tragedia de la clubul COLECTIV DIN ultima zi de Octombrie 2015!!!!

    • Domnule George Ancu , sunteti ” Ganduri , Soapte , FAPTE ” sau cel din Promotia 68 de la Facultatea de Transporturi Rutiere Bucuresti ? Din respect pentru varsta dumneavoastra va intreb : teoria conspiratiei va ajuta cu ceva in lamurirea unor grave neglijente ale sistemului ? Ce poate face un Prim-ministru la asemenea nenorocire ? Logic ca trebuie sa-si dea demisia ? Care sunt PROBELE care le aveti pentru afirmatii de o asemenea gravitate ? RETINETI , PARTIZANATUL PENTRU PSD , NU TINE LOC DE PROBA ! Continuati sa credeti in ce partid vreti , nu va opreste nimeni , asta nu inseamna sa sa aruncati pisica in ograda unor institutii ale statului de calibrul SRI sau Administratia Prezidentiala , PROPAGANDA MINCINOASA ARE LIMITELE EI ! Si va mai pun o ultima intrebare : De ce a tinut ascunsa timp de 4 ani ultima caseta video pe care a primit-o spre publicare Tolontan de la Libertatea?

    • Corect comentariul d-tra. Nu mai este nevoie de prea multe alte dovezi pentru a aintelege ca dupa nov. 2014 ,odata cu ocuparea frauduloasa aPalatului Cotroceni de catre prohitleristul Klaus Iohannis in tara practicile hitleriste au devenit „normalitate nazist iohannsita. La Club Colectiv a fost incendiu , asa cum si Hirtler a incendiat Reichstag-ul pentru a ajunge criminal la putere. https://www.rfi.ro/politica-109537-pagina-de-istorie-incendiere-reichstag-moment-hitler-putere

      • Nu esti nici o ” livia ” , esti idiotul de CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , vuvuzea savuskineza , activ pe facebook si youtube , cel care haleste non-stop polonice cu govno in publicatiile romanesti , mancurt pervers care supravietuieste din copeicile pentru postari si se incropeste si cu interpretarea dumnezeiasca de menuete la oboaie zbarlite cu gusa navetistilor de Rabnita la veceul din gara Tiraspol .

        • Ba fratilor ,tarfele astea johaniste rag si urla ca drogatii Pentru 30 de arginti postarea fac mendrele unui individ josnic departe de a fi moral Un jefuitor de case romanesti ,un nazist care a scos romanii din case in plina iarna ca sa ia el casele cu japca, impreuna cu uscata sa,,ravasitoarea,,Doua vulpi alogene au impartit tara in doua ,una tara lor cu justitia aferenta ,cu serviciile la cheremul lor si cu lacomia absurda pentru un sterp sa adune averi Si cealalta ,tara oamenilor care muncesc pe baranci ca sa o duca el bine si sa aiba el ce fura Cele 65 de dosare la ce credeti ca fac referire ?La hotii si ilegalitati facute de molusca asta dementa cu ai sai acoliti De ce credeti ca tine el mortis sa anuleze legile justitiei ,?Va spunem noi ,,ca sa nu cumva sa fie scoase dosarele sale de la ascunzatoarea lui Lazat tortionarul ,si astfel el si muerea sa ajunga acolo unde le este lokulde drept adica la ocna

    • Mai lipseste ceva,substanta folosita pentru declansarea arderii celor 65 de morti si a sutelor de raniti.Nu a fost Napalm,a fost o combinatie de substante un pic mai rapida si care arde numai material organic.V-as da formula,insa nu vreau sa fiu descoperit de mafia statala coloniala.

      • DA tu esti neomarxistul ala din Tiraspol Voi cu johanus vreti globalizarea vreti familii homo si copii carora sa le schimbati sexul dupa preferintele voastre de homalaiConstantin Moldoveanu esti tu bai stoarfa imputita Noviciok ?Scarbosenie nebuna Vad ca stii rusa ITI schimbi denumirea la fiecare postare infecta a ta Esti ahtiat dupa Kostia MOLDOVEANU pe care de ochii lumii il ponegresti dar de fapt Kostia esti tu bai neomarxistule jegos Siktir scarbosebnie neomarxista ,siktir tu impreuna cu homalaul urcat pe nedrept la ciolanul suprem de noua ,,secoritate,,Poluezi siteul acesta cu baloseniile tale De ce l cauti nonstop daca nu ti place ca nu l tamaiaza pe sas Esti si masokist SIKTIR inca odata jivina nazista neomarxista !

  9. @Apreciați că ar trebui interzise sondajele de opinie ce ar putea influența campania electorală sau că ar trebui realizate verificări despre modul de ralizare și aplicate sancțiuni acolo unde sondajele de opinie nu se realizează după un standard reglementat, ? Opinați că ar trebui interzisă analizarea sondajelor de către analiști , în campania electorală, pentru a nu ifluența intențiile de vot ale alegătorilor, eventuala lor prezentare reducându-se la comunicarea rezultatelor, în eventualitatea în care nu ar fi interzise pe durata campaniei electorale, ?

  10. Ce conteaza vietile unor romani? … ele nu conteaza nici macar pentru serviciile romanesti… de ce ar conta pentru altele?

  11. Misu , esti un badaran , cum iti permiti sa o apostrofezi pe doamna Dorina gospodina ? Mai pupi tu gogosi umflate ?

  12. Comisarul.ro , astazi , ora 08:22 : ” INFORMATIE . PROCURORII AU SISTAT BRUSC AUDIERILE IN ” DOSARUL CUC ” PENTRU CA FIRELE DUC SPRE DANCILA SI ANTURAJUL ACESTEIA PE SPETA TAROM „. Este greu de descris ce se intampla in ministerul Transporturilor . NIVELUL SPAGILOR a atins , in ultimii ani , cote ametitoare . Iar oamenii de acolo SI-AU DAT DRUMUL LA GURA . VOR FI NOI DOSARE CU TELDRUM !

  13. ” 1 – Venim dintr-o perioada foarte complicata pentru Romania . Avem DATORIA SFANTA SA PASTRAM DEMOCRATIA pentru romanii de astazi , de maine si pentru generatiile care vin dupa noi . De asta suntem in razboi . Suntem in razboi impotriva PSD care a incercat sa acapareze intregul stat , toate marile sisteme . Nu a atacat doar statul , nu a atacat doar democratia , PSD-ul i-a atacat pe romani . 2 – Ne-am castigat libertatea , am instaurat greu democratia in ultimii 30 de ani , dar parca asa un iz de comunism tot mai simtim cand vorbim de PSD . 3- Pesedistii sunt forta politica care a inhibat in perioade importante dezvoltarea Romaniei . FARA PSD AM FI FOST MULT MAI DEPARTE , AM FI AVUT ACELEASI CONDITII CA LA PARIS , MUNCGHEN SAU ROMA . Romanii sunt un popor harnic , in 30 de ani ne-am fi ridicat la acelasi nivel daca nu aveam PIEDICA MAJORA NUMITA PSD . 4 – PSD este adanc insurubat in toate structurile statului iar resetarea statului roman se poate face intr-un singur mod : PRIN VOT ! Numai prin vot romanii pot alege o conducere democratica si NE ELIBERAM DE RAMASITELE COMUNISMULUI SI DE UN PSD CARE A INHIBAT DEZVOLTAREA ROMANIEI ! 5 – Intr-o Romanie normala NIMENI NU MERGE INTR-O PIATA PUBLICA SA PARTICIPE LA O DEMONSTRATIE PASNICA SI SA FIE BATUT DE JANDARMI ! „

  14. Lie , pateul de limba de ciocarlie este unul din cele mai scumpe si cautate produse . Mai ciripesti mult ?

  15. Vine plavanu pac pac ma intelegi nenea Gigi receptezi? Aduce guvernu lui guvernu Ludvig…☝️ Si sa vedeti in 3 saptamani raiul pe pamant o sa curga numai lapte si mere pe drum iar romani sa care cumva sa credeti camai ploua cu ploaie, nu, o sa ploua doar cu carnati cum a plouat in Anglia odata cu pesti vii..

  16. 1. AK-24 , azi , 27 oct.2019 : ” Noi inregistrari CARE IL INFUNDA PE ARAFAT . RAED ARAFAT SI SORINA PINTEA SE INCURCA IN MINCIUNI .” 2. Comisarul.ro , azi , ora 10:39 : ” SE STRANGE LATUL , AU INCEPUT SA SE DEA IN GAT ! Inregistrarea cu Pintea : ” Mi-au reprosat si Banicioiu si Arafat CA AM DAT DOCUMENTE LA INSTANTA FARA SA-I ANUNT ! Intrebata de „Libertatea”, ministrul Sorina Pintea A NEGAT ca a spus asa ceva , FARA SA STIE CA EXISTA PROBA CA A SPUS , inregistrata chiar in sediul ministerului sau de reprezentantii victimelor de la Colectiv .”

  17. AK-24 , ieri , 26 OCT.2019 : ” In sfarsit , are si tanti Vio o mesrie ” . ” Val de ironii la adresa ” biciclistei Dancila . Plimbarea pe bicicleta a Vioricai Dancila , PE UN CIOT DE AUTOSTRADA ( linia de centura a Bacaului ) , a starnit un val de ironii pe retelele de socializare .” Coana Vio , biciclista / A cazut si si-a rupt …brosa !

  18. AK-24 : ” RAFUIALA VIOLENTA IN GUVERNUL DANCILA . ARAFAT II DA ULTIMATUM sORINEI PINTEA : ” SA CLARIFICE PUBLIC IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL .”

  19. F plauzibil ca portocalele putrede sunt bagate la inaintare pt treburile murdare ale arienilor.Sa nu uitam ca clubul Buildembergen acolo isi are originea iar marea finanta, fara mama fara tata, isi face veacul si pe acolo.Nu,maghiarul romanizat n-a dat Constanta , dar era sa o dea.In schimb a comandat niste corvete la portocaliii putrezi de le plateam de 3 ori pretul pietei si fara offset.
    Si de unde dovezi la afaceri „false flag” cu scarbicii defecte??Nici Snowden nu scapa sigur la asa ceva.Asta e un zvon ici, un zvon dincolo(vezi si declaratiile dlui Cumpănitu), analizezi si deduci, vezi daca ar fi [posibil.Cum ar zice Dl.Mirel C, n-am doveziș am o minte sanatoasa , o memorie buna si lecturi suficiente (citat aproximativ).
    mai remarc agresivitatae verbala si vocabularul de mahala al # mancurtilor.Nimic nou , nici aici: vezi piramida inversa de selectie, vezi ‘Directiva NKVD pt tarile din Europa de Est, vezi ‘Protocoalele Inteleptilor Atomului, nu conteaza cine le-ar fi scris, conteaza ca se aplica toate povestile cu folosirea instinctelor si simtamintelor JOASE ale oamenilor, pt ca sunt mai usor de geneerat si manipulat si mai raspandite printre NEEDUCATI, „usefull idiots”( apud Saul Bruckner, apud Vladimir Ilici Ulianov)). Si atacul la persoana, in care un vecin de postare de aici este prezumtiv identificat public si presat/amenintat voalat.’TEORIA COMPARATIEI”??.Pai chiar cand ai spus ca e doar o teorie, e clar ca o negi, ca te afli in o anumita tabara.Minor dar semnificativ.Intr-un serial de succes de pe AYN,canal TV care apartine cui trebuie sa apartina, un personaj este „vindecat”de ‘Teoria Comparatiei” de catre ..seful de la Internal Affairs.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger