AcasăNewsColdea si-a luat vila la Monte Carlo

Coldea si-a luat vila la Monte Carlo

Marian Vanghelie a declarat, ieri, ca fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, despre care a afirmat ca este ”inspaimantat”, si-a cumparat o vila la Monte Carlo „pe numele lui Bogdan Neidoni”.

„Domnul Coldea este inspaimantat. Ii transmit ca, exact cum se ocupa el de o serie de politicieni si ne asculta de dimineata pana seara, si in concedii. Si eu ma ocup si am aflat acum ca a luat o vila la Monte Carlo pe numele lui Bogdan Neidoni si acum este in acea vila. (…) Domnul Coldea a achizitionat o vila la Monte Carlo, zilele astea or sa imi vina pozele”, a declarat Marian Vanghelie. Fostul vicepresedinte PSD a adaugat ca Bogdan Naedoni este „un baiat pus de Coldea in diferite functii”. „(Bogdan Neidoni – n.r.) Este un baiat pus de dl Coldea in diferite functii la anumite agentii, director general. Se ducea la el acasa dl Coldea si nu singur, cu nevestele si o serie de adjuncti din SRI si faceau chermeze si mai multe”, a precizat Vanghelie.

author avatar
Andrei Coman
2.915 afisari

4 COMENTARII

  1. Despre Coldea vom mai auzi sau,mai exact,îi vom simți activitatea de ,,cârtiță” bine plătită !!!

  2. păi daca avea salar bun putea sa isi ia vila si la Monaco si la Chicago, nu? Nu va ganditi la prostii. ha!ha!

  3. apropos ! oare ce mai face pensionarul Pacepa? stie cineva? Ca după noua lege un pensionar trebuie sa dovedeasca de 2 ori pe an ca este in viata pt a beneficia de pensie . Cine ii ridica si beneficiaza de pensia acestui tradator, care nu a dovedid pana acum ca este in viatza la ora actuală!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger