AcasăNewsColdea, declaratii dupa aproape patru ore la Sectia Speciala. Ce a spus...

Coldea, declaratii dupa aproape patru ore la Sectia Speciala. Ce a spus referitor la Kovesi

Florian Coldea(primul din stanga), prim-adjunct al directorului SRI si procurorul Sef al Romaniei, Codruta Kovesi(C) discuta, joi 3 Martie 2016, cu participantii la sedinta de evaluare a activitatii desfasurate in anul 2015, de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT). MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOT

Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii a facut cateva precizari in fata presei, dupa ce a fost prezent timp de aproximativ patru ore la sediul ce adaposteste Sectia Speciala pentru investigarea infractiunor din justitie.

A fost audiat in dosarul ce vizeaza aducerea in tara, in urma cu mai multi ani, a afaceristului Nicolae Popa, fost director al FNI. In aceasta privinta, raspunzand unei intrebari, Coldea a sustinut ca „Serviciul Roman de Informatii a fost implicat in aceasta operatiune de identificare, localizare si aducere in tara a domnului Nicolae Popa. A fost considerata o operatiune de succes. Reflecta o buna coooperare intre Serviciile de Informatii si institutiile de aplicare a legii, cooperare pe care am constatat in timp ca deranjeaza foarte mult pe multe persoane”.

Totodata, fostul numar 2 din cadrul SRI a tinut sa faca o precizare in privinta fostei sefe a DNA, pusa sub acuzare in aceasta cauza instrumentata de sectia speciala. „O singura observatie in ceea ce o priveste pe dna Laura Codruta Kovesi – personal, in nicio imprejurare nu am luat la cunostinta de vreo activitate care sa fie infractiune si nici la nivelul institutiei nu am obtinut niciun fel de informatii cu privire la posibile infractiuni sau cu posibile date in acest sens”, a afirmat Florian Coldea pana sa plece din fata sediului Sectiei speciale.

394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger