AcasăNewsCODUL GALBEN de CANICULA, prelungit. Vezi la cat vor ajunge temperaturile!

CODUL GALBEN de CANICULA, prelungit. Vezi la cat vor ajunge temperaturile!

(foto: oron.ro)

Meteorologii au prelungit duminica atentionarea COD GALBEN de CANICULA, emisa pentru acest sfarsit de saptamana. Specialistii informeaza ca si luni temperaturile vor ramane foarte ridicate in mai multe zone din tara, dar si in Bucuresti.

 

(foto: oron.ro)

Arsita nu se lasa cu una, cu doua. Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica la pranz o atentionare COD GALBEN de CANICULA, prelungind avertizarea valabila pentru weekend-ul 28-29 iulie. Luni, locuitorii din sudul si estul tarii, incluzandu-i aici si pe bucuresteni, nu vor scapa de caldura excesiva. In aceste zone se vor inregistra frecvent temperaturi de 35-37 de grade si izolat 38 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat, au anuntat reprezentantii ANM.

Totodata, meteorologii informeaza ca, duminica seara, vremea se strica in vestul, centrul si nordul tarii, unde caldura va lasa loc furtunilor. In aceste arii se vor semnala averse, grindina, descarcari electrice si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. De asemenea, cantitatile de precipitatii ar putea depasi, izolat, 25 -30 l/mp.

author avatar
Cristina Stefan
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger