AcasăNewsCodul galben, actualizat. Unde si cat va mai ploua!

Codul galben, actualizat. Unde si cat va mai ploua!

Umbrelele sau pelerinele de ploaie raman accesorii indispensabile si in orele urmatoare, pentru locuitorii din majoritatea zonelor tarii.

Chiar daca aria precipitatiilor s-a mai schimbat fata de ziua precedenta, cand fusese emis un Codul galben de ploi, in acest sens avertizarea fiind actualizata, vremea se va mentine instabila cel putin in orele urmatoare.

Codul galben, actualizat (foto: ANM)

Mai nou, din directia Administratiei Nationale de Meteorologie s-a transmis ca, pana joi la ora 23, in cea mai mare parte a Munteniei, nordul Olteniei, sudul Moldovei si in Dobrogea, precum si la munte, in Maramures si Transilvania, va ploua in averse, fiind posibil sa se depaseasca 20-30 l/mp si chiar 50-60 l/mp, conform ANM. Aceeasi sursa noteaza ca in sud-est vor aparea descarcari electrice, dar si vijelii, precum si grindina.

Insa situatia nu se va schimba odata cu expirarea Codului galben, avand in vedere ca specialistii au emis, in continuarea lui, o informare meteo, prin care transmit, printre altele, ca in intervalul 8 iunie, ora 23 -9 iunie, ora 10, in Dobrogea, sudul si centrul Moldovei, cea mai mare parte a Olteniei si Munteniei, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura vor mai fi averse.

author avatar
Cristina Stefan
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger