AcasăNewsCODUL FISCAL, amanat pentru saptamana viitoare

CODUL FISCAL, amanat pentru saptamana viitoare

Desi premierul Victor Ponta ar fi dorit ca guvernantii sa finalizeze chiar joi Noul Cod Fiscal si Noul Cod de Procedura Fiscala, in cele din urma s-a decis amanarea acestor proceduri pentru saptamana viitoare.

Guvernantii s-au reunit, joi, in sedinta extraordinara si si-au dat seama ca inca nu sunt toate lucrurile puse la punct pentru adoptarea celor doua coduri.

Victor Ponta a recunoscut ca acestea vor fi adoptate abia miercurea viitoare, in sedinta saptamanala de Guvern, dar a precizat ca „nu ne va critica nimeni pe niciun fel de procedura. Oricum nu vorbim de ordonante care sa intre imediat in vigoare. Codurile vor ajunge la Parlament”.

In legatura cu planul gandit, premierul a precizat ca „joi sunt ultimele amendamente la Codul Fiscal. Luni, la ora 13.00, ne reintalnim cu cei care inca nu au avizat pana luni. Cei care au avizat pot sa isi vada de treaba si sa fie doar un secretar de stat, in asa fel incat miercuri am garantia 100% ca cele doua proiecte sunt avizate si le adoptam in sedinta de guvern”. Ulterior, Noul Cod Fiscal si Noul Cod de Procedura Fiscala vor ajunge in Parlament pentru a fi discutate si, eventual, aprobate.

Victor Ponta anunta ca pentru Codul de Procedura Fiscala exista deja toate aprobarile si mai este nevoie doar de avizul Ministerului Justitiei.

author avatar
Cristi Ionita
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger