AcasăNewsCodrut Olaru l-a prins pe “Anonymous”: era Balaeasa!

Codrut Olaru l-a prins pe “Anonymous”: era Balaeasa!

Codrut Olaru, seful DIICOT, a fost luat in catare de greii lumii interlope

In urma organizarii a 14 descinderi facute cu ajutorul jandarmilor la mai multe locatii din Bucuresti si alte judete, procurorii DIICOT au anuntat destructurarea celui mai cautat grup de hackeri  din Romania.

Codrut Olaru zice ca i-a prins pe „anonimi”…

Conform anchetatorilor, liderul celebrilor „Anonymous” se numeste Gabriel Balaeasa, are 24 de ani, este din Piatra Neamt si era cunoscut in mediul virtual cu nickname-urile „lulzcart”, „anonsboat”, „anonsweb” si „cartman”.

Alaturi de complicii sai, Fabian Gabor si Mihai Emil Picos, Balaeasa ar fi organizat o retea nationala implicata in derularea de agresiuni de terorism cibernetic, atacand cu succes, doar in ultimul an, zeci de site-uri oficiale ale unor institutii din tara si internationale. Atata doar ca politistii de la IGPR se cam indoiesc ca hackerii prinsi de „colegii” de la DIICOT chiar sunt celebrii „Anonymous”…

author avatar
Matei Gabriel
1.060 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bravo, bravo. Domne, astia e profesionisti ma. Ei sau organizat, sau grupat si tust au atacat reteaua nu asa. Dupa atacul furibund si plin de pericole au arestat un baiata care se nickuia pe net si care facea atacuri deastea sibernetice si agresionari de terorisme terorizate. „El teroriza babele din bloc cu niste manele si maleizati, fiind reclamati la sectie ca e turiristi si e agresionisti.” Organele de ancheta dupa anchete multe si interceptari de vanzatori de seminte au facut arestarea. Inca un mare succes.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger