AcasăNewsCodrut Olaru a fost facut general activ!

Codrut Olaru a fost facut general activ!

Seful DIICOT, Codrut Olaru, se bucura de increderea actualei Puteri

Iata ca acest week-end nu a fost deloc un sfetnic bun pentru presedintele Klaus Iohannis, cel care a repornit productia la „fabrica de generali” de la Cotroceni. Astfel ca dezvaluirile din „National” privind „jocurile subterane” pentru peluarea sefiei Parchetului Militar de catre fostul sef al DIICOT, Codrut Olaru, au fost confirmate de catre chiar seful statului.

Codrut Olaru a devenit general activ

Drept urmare, presedintele Romaniei a semnat decretul privind chemarea din rezerva a procurorului Codrut Olaru, care a devenit astfel general de brigada activ in cadrul Ministerului Apararii Nationale. Asta desi acesta nu a facut practic nicio zi de armata!

Dosarele Revolutiei

12.05.2016 - „National” a dezvaluit „ungerea” lui Olaru

Desigur ca prin aceasta decizie care i-a lasat masca pe membrii asociatiilor de revolutionari, Administratia Prezidentiala si-a asumat si responsabilitatea privind verificarea indeplinirii tuturor pasilor prevazuti de Legea 80 privind statutul cadrelor militare, in care sunt prevazute conditiile cumulative necesare. Oricum, de remarcat si faptul ca miza conducerii Parchetului Militar a devenit una uriasa, dupa ce Parchetul General a decis recent redeschiderea dosarelor Revolutiei.

author avatar
Catalin Tache
1.797 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger