AcasăNewsCodrut Marta nu e nici mort, nici fugit! Scrie sub Protectia martorilor!

Codrut Marta nu e nici mort, nici fugit! Scrie sub Protectia martorilor!

Aflat multa vreme in postul cheie de sef de cabinet al fostului presedinte al ANAF, Codrut Marta este considerat de procurori a fi principalul artizan al celei mai mari scheme de coruptie din Romania ultimilor ani.

Colaborarea lui Codrut Marta ii poate duce pe procurorii DNA pana la Traian Basescu si Sorin Blejnar

Despre acesta s-a spus ca s-ar afla la baza contrabandei si evaziunii fiscale cu produse petroliere si legume-fructe, ca era omul care strangea cu pungile banii pentru partid de la oamenii de afaceri sau ca tot el reusea sa scoata din tara sume uriase pentru potentatii zilei.

Traian Basescu

Totul dupa schema gandita si pusa in practica de acesta impreuna cu seful sau, Sorin Blejnar.

„Da cu batul!”

Sorin Blejnar

Codrut Marta a fost dat disparut pe data de 25 mai, sotia lui sustinand ca nu l-a mai vazut de pe 21 mai. Insa, cu mai mult de o luna inainte, printre cunoscatorii sistemului se susotea ca Marta si-ar fi negociat soarta cu procurorii anticoruptie. Acum, este dificil de lamurit misterul daca omul lui Blejnar a dat sau nu „cu batul” la DNA. Pentru ca intre timp a survenit disparitia sa, oficial el nemaifiind vazut de pe 21 mai, cand era imbracat intr-un sacou albastru. Sotia s-a prezentat la Parchet pe 25 mai, cand jurnalistii au fost anuntati discret, pe surse, de pont. In aceeasi zi, IGPR il da in urmarire nationala, iar pe 30 il trece pe lista Interpol, cu specificarea „disparut in imprejurari suspecte”. Intre timp au fost audiati cu tam-tam si Sorin Blejnar si Elan Schwartzenberg, considerati cei mai buni amici ai lui Marta. Dar, totodata, si principalele „tinte” ale unor eventuale dezvaluiri ale acestuia.

Fumigena de pe Muntele Athos

Tot pe surse a fost scapata si pretinsa refugiere  pe Muntele Athos a omului cheie din ceea ce s-ar putea dovedi cel mai mare scandal de coruptie din Romania. Numai ca, din informatiile intrate in posesia noastra, „bomba” nu ar fi decat o fumigena a Serviciilor. Pasaportul lui Codrut Marta se afla la Parchet, iar daca nu este mort si nici nu a dat vreun semn de viata familiei, inseamna ca acesta se afla deja in programul de Protectie a martorilor, unde s-a apucat sa-si scrie „autobiografia”. Iar „debutul editorial” realizat sub inaltul patronaj al DNA va conduce, mai mult ca sigur, la arestari spectaculoase, in frunte cu cea a lui Sorin Blejnar. Si, implicit, la incriminarea presedintelui Traian Basescu.

author avatar
Toni Matei
2.469 afisari

2 COMENTARII

    • Interesant punctul tau de vedere,daca marta este sub protectia martorilor,atunci de ce a mai fost sesizat Interpolul?Asainul international Traian BASESCU SPALA urmele criminalitatii economic-fiscale din romanai cu ajutorul DNA si a Parchet General si cu aprobarea tacita a actualului ministrul al Justitiei care tace ca un peste,asta in cazul Blejnar-Marta ,cat si-n celelalat caz Udrea -Faur in timp ce milioane d edolari dispara din tara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger