AcasăNewsCodrin Ștefănescu: "Un val de panică i-a cuprins pe cei din penele"

Codrin Ștefănescu: „Un val de panică i-a cuprins pe cei din penele”

foto: Facebook

Pe ultima sută de metri a campaniei electorale pentru turul doi al prezidențialelor, fostul secretar general al formațiunii social-democrate dă de înțeles că a luat pulsul din tabăra contracandidatului Vioricăi Dăncilă. Și că ar fi constatat că starea domninantă ar fi cea de teamă, înaintea votului din 24 noiembrie.

„Un val de panică i-a cuprins pe cei din penele”, consideră Codrin Ștefănescu. Social-democratul pune totul pe seama sondajelor, dar și a declarațiilor unor liberali. „Românii devin tot mai furioși și tot mai critici vis-a-vis de candidatul lor”, adaugă reprezentantul PSD, într-un mesaj transmis joi pe o rețea de socializare, prin intermediul căreia comentează cele mai recente mișcări de pe scena politică, îndeosebi când vine vorba despre prestațiile celor doi prezidențiabili.

374 afisari

1 COMENTARIU

  1. Băh Codrine pe aia de la penele nici în sulă nu-i doare! Ei știu ca alegerile sint căștigate de joahanna cu ajutoru vostru! Ca doar veorica a dat STSului numararea voturilor nu altcineva! Vz ca si aici in ziar un ziarist sa prins ca e blat veorica -johannis ca sa mai ia sassu incă un mandat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger