AcasăNewsCodrin Ștefănescu și Pleșoianu sar la gâtul Vioricăi Dăncilă. De ce o...

Codrin Ștefănescu și Pleșoianu sar la gâtul Vioricăi Dăncilă. De ce o învinuiesc

Fruntașii PSD Liviu Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu au criticat dur decizia Comitetului Executiv al partidului de a-l schimba pe Şerban Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat, în principal pentru opoziţia manifestată faţă de numirea lui Mugur Isărescu la conducerea BNR pentru un nou mandat.

Sursa foto: Facebook

„Ce au înîeles azi colegii mei din Cex-ul PSD după decizia CCR ? Nimic. L-au «decapitat»pe Şerban Nicolae. Cică e prea obraznic…”, a postat C. Ştefănescu pe Facebook.

Nici Liviu Pleșoianu nu s-a lăsat mai prejos: „Aţi săvârşit azi o mare mizerie: mazilirea lui Şerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceţi praf acest partid, asta faceţi…”, afirmă Liviu Pleşoianu într-o postare pe Facebook.

Așa cum am arătat miercuri seară într-un articol, vezi „Șerban Nicolae, out…” Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri seară înlocuirea lui Şerbam Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat. În aceeaşi şedinţă a fost decisă suspendarea pentru şase luni din partid a lui Robert Negoiţă. Lider al grupului PSD de la Senat ar urma să fie Liviu Lucian Mazilu.

Dupa Congresul PSD, unde au fost contracandidații actualei președinte a Partidului Social Democrat pentru șefia formațiunii, respectiv pentru cea de secretar general, Liviu Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu au exprimat opinii critice la adresa noii conduceri a partidului.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
626 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger