AcasăNewsCodrin Ștefănescu revine cu amănuntele listei negre. Ce a aflat Mesia PSD...

Codrin Ștefănescu revine cu amănuntele listei negre. Ce a aflat Mesia PSD de la „porumbel”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, revine cu precizări după ce a anunțat joi pe Facebook că a intrat în posesia unei misterioase „liste negre”a PSD.

Codrin Ștefănescu și duhul „păcii” scoborât asupra lui

„Vom fi evaluați și reevaluatiAșa ne-a informatîn secret, un porumbel al păcii. Doar Pieleanu știe de ce, dar cică tace mâlc” a scris  Codrin Ștefănescu pe Facebook în manieră Hristică, întrucât ne amintim vorbele lui Mesia din Evanghelia după Luca 22:31-32, unde i-a spus apostolului Petru: „Simone, Simone, Satana v-a cerut să vă cearnă ca pe grâu. Dar Eu M-am rugat pentru tine, ca să nu se piardă credinţa ta”. Nu este unicul aspect hristic al lui Codrin, întrucât și asupra lui Isus, Duhul Sfânt s-a pogorât sub forma unui porumbel. Marius Pieleanu, la care se referă Codrin, este „sociologul de casă al PSD”. 

„Mi-au spus câţiva colegi de încredere că a apărut în partid Lista Neagră din PSD. Am făcut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteţi toţi!”, a scris ieri Codrin Ştefănescu pe Facebook, după conflictul său cu Viorica Dăncilă, președinta PSD urmașă a lui Liviu Dragnea, și cu restul conducerii Partidului Social Democrat.

Acesta a explicat mai apoi într-o intervenţie la Antena 3 că în PSD se întâmplă „tot felul de lucruri ciudate, după ce Șerban Nicolae a rămas fără funcția de lider al senatorilor PSD.

Contribuție foto: vezi Pană E.A.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
900 afisari

4 COMENTARII

  1. Cand intervin arhanghelii sau Sf. Duh o sa apara in jurul vostru de obicei un porumbel. Sfintii au puterea sa ia chip uman. Orice chip batran tanar tanara batrana. Dumnezeu insa poate lua chipul la orice din matrita lui. Piatra stanca copac batran porumbel albina caprioara. Un sfant parinte atentiona – Aveti grija nici nu stiti cand va priveste Dumnezeu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger