AcasăNewsCodrin Ștefănescu revine cu amănuntele listei negre. Ce a aflat Mesia PSD...

Codrin Ștefănescu revine cu amănuntele listei negre. Ce a aflat Mesia PSD de la „porumbel”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, revine cu precizări după ce a anunțat joi pe Facebook că a intrat în posesia unei misterioase „liste negre”a PSD.

Codrin Ștefănescu și duhul „păcii” scoborât asupra lui

„Vom fi evaluați și reevaluatiAșa ne-a informatîn secret, un porumbel al păcii. Doar Pieleanu știe de ce, dar cică tace mâlc” a scris  Codrin Ștefănescu pe Facebook în manieră Hristică, întrucât ne amintim vorbele lui Mesia din Evanghelia după Luca 22:31-32, unde i-a spus apostolului Petru: „Simone, Simone, Satana v-a cerut să vă cearnă ca pe grâu. Dar Eu M-am rugat pentru tine, ca să nu se piardă credinţa ta”. Nu este unicul aspect hristic al lui Codrin, întrucât și asupra lui Isus, Duhul Sfânt s-a pogorât sub forma unui porumbel. Marius Pieleanu, la care se referă Codrin, este „sociologul de casă al PSD”. 

„Mi-au spus câţiva colegi de încredere că a apărut în partid Lista Neagră din PSD. Am făcut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteţi toţi!”, a scris ieri Codrin Ştefănescu pe Facebook, după conflictul său cu Viorica Dăncilă, președinta PSD urmașă a lui Liviu Dragnea, și cu restul conducerii Partidului Social Democrat.

Acesta a explicat mai apoi într-o intervenţie la Antena 3 că în PSD se întâmplă „tot felul de lucruri ciudate, după ce Șerban Nicolae a rămas fără funcția de lider al senatorilor PSD.

Contribuție foto: vezi Pană E.A.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc