AcasăNewsCodrin Ştefănescu: Prea mulţi făţarnici şi trădători – și unii vor să...

Codrin Ştefănescu: Prea mulţi făţarnici şi trădători – și unii vor să ne fie Șefi

Codrin Ştefănescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie, afirmă că sunt prea multe lipitori şi prea mulți trădarori și fățarnici în preajmă, dintre care unii vor să fie şefi. El anunţă că nu se va supune lor.

Codrin Ştefănescu Sursa foto Twitter

“Prea multe lipitori şi prea multe personaje lipsite de caracter în preajma noastră. Prea mulţi făţarnici şi prea mulţi trădători pe metru pătrat. Şi unii dintre aceştia chiar vor să ne fie Şefi! Să-i urmăm necondiţionat şi să ne supunem cu pioşenie. Eu, unul, nu o voi face! Asta am vrut să vă zic”, afirmă Codrin Ştefănescu, care şi-a înregistrat, marţi, candidatura pentru un nou mandat ca secretar general al PSD.

Congresul PSD va avea loc, sâmbătă, de la ora 11.00.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
197 afisari

5 COMENTARII

  1. De ce o facea in fata boierilor si ce urmarea public? De ce fantanile aveau cupe de aur si de ce nu dai nume?

  2. Băh Codrine,lumea rea zice că matali erai raspunzator cu numărătoarea paralelă a voturilor din 26 mai 2019! Și că nu ți-ai făcut treaba ! E adevărat?? CĂCI dacă e adevarat înseamnă că și matale ești fățarnic și CU_VĂ cu 7 fețe! Și tradator și coadă de topor ! DE CE E NECLAR CINE TREBUIA SA FACA NUMARATOAREA PARALELA A VOTURILOR DIN PARTEA PSD PÎNĂ AZI?? Cine e responsabilul care a pus batista pe țambal? PAȘCU fost europarlamentar PSD zice că Codrin Ștefănescu era responsabil cu asta și a tradat PSD! nemaifăcînd numaratoarea paralela a voturilor! Dacă e adevarat duu-te la pușcărie !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger