AcasăNewsCodrin Ştefănescu: Iohannis se plimbă pe bani mulți și inutil

Codrin Ştefănescu: Iohannis se plimbă pe bani mulți și inutil

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a afirmat că vizita preşedintelui Klaus Iohannis în SUA este o plimbare scumpă şi fără rost. El a adăugat că şeful statului nu este însoţit de niciun ministru sau om de afaceri care ar putea negocia ceva pentru ţară, vizita devenind astfel inutilă.

Foto Facebook

„Klaus pleacă singur în America! Nu-l însoţeşte nimeni. Niciun ministru din guvern şi niciun om de afaceri român. Niciunul dintre cei cu care ne puteam lăuda sau negocia ceva pentru ţară. O vizită importantă care devine astfel inutilă pentru România. E ca o plimbare scumpă şi fără rost. E doar pentru el!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Preşedintele va ajunge, marţi, la ora 21:00, ora României, la Casa Albă din Washington, unde va fi întâmpinat de preşedintele SUA, Donald Trump, informează Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului român va discuta cu Donald Trump despre securitatea în zona Mării Negre şi totodată despre disponibilitatea României de a găzdui mai mulţi militari americani în România.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger