AcasăNewsCodrin Stefanescu este noul sef al PSD Prahova

Codrin Stefanescu este noul sef al PSD Prahova

sursa foto: ziartricolorul.ro

Liviu Dragnea, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, a anuntat ca noul sef al filialei PSD Prahova este Codrin Stefanescu.

sursa foto: ziartricolorul.ro

Codrin Stefanescu va fi sef interimar la PSD Prahova, pana la alegerile interne din organizatie. Codrin Stefanescu este si secretar general adjunct al PSD si preia sefia PSD Prahova de la baronul Mircea Cosma.

Acesta din urma s-a autosuspendat din functie, dupa ce a fost pus sub urmarire penala de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni printre care si luare de mita.

„Am discutat situatia de la PSD Prahova. Am luat decizia ca, incepand de astazi, luni, pana la organizarea conferintei judetene de alegeri interne in Organizatia PSD Prahova, conducerea interimara a acestei organizatii sa fie asigurata de Codrin Stefanescu, care este secretar general adjunct si care va avea toate atributiile necesare pentru a putea gestiona organizarea si desfasurarea acestei organizatii pana cand la conferinta judeteana se va stabili noua conducere”, a fost mesajul transmis de Liviu Dragnea, presedintele interimar al Partidului Social Democrat.

author avatar
Cristi Ionita
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger