AcasăNewsCodrin Ştefănescu candidează în Congres să redevină secretar general PSD

Codrin Ştefănescu candidează în Congres să redevină secretar general PSD

Codrin Ştefănescu şi-a anunţat pe Facebook candidatura la funcţia de secretar general al PSD, la congresul de la sfârşitul lunii iunie, el fiind susţinut de organizaţia PSD Sector 1.

<strong>Codrin Ștefănescu Sursa foto Twitter<strong>

Ștefănescu le-a mulțumit colegilor săi din PSD Sector 1, în postarea pe rețeaua de socializare pentru faptul că i-au susținut candidatura prin votarea unei rezoluții. „Am spus da şi voi intra în competiţie la Congres! Sperăm cu toţii la o competiţie corectă, colegială şi în folosul PSD! Să fim uniţi, curajoşi şi loiali unor principii pentru care am fost votaţi de milioane de români! Doamne ajută!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook, într-o postare alături de o fotografie cu membri organizaţiei Sector 1, inclusiv primarul Daniel Tudorache.

Codrin Ştefănescu a mai deţinut poziţia de secretar general al PSD până după alegerile europarlamentare, Pe 28 mai, în urma şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, Ștefănescu a fost demis din funcţia de secretar general al partidului, după ce 9 lideri judeţeni au votat pentru, 4 împotrivă iar restul s-au abţinut. El a fost înlocuit de Rodica Nassar. În aceeași zi după alegerile ce au zdruncinat PSD, au fost schimbaţi mai mulți membri ai Comitetului Executiv al partidului.

Preşedinţii filialelor PSD din ţară se întâlnesc, la sfârşitul acestei săptămâni, la Neptun, cu Viorica Dăncilă. Aceştia vor discuta despre organizarea congresului partidului şi despre programul de vară, susţine liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
163 afisari

2 COMENTARII

  1. Opinați că ăștia de la PSD ar trebui să îl pună pe Corlățean sau pe Gabriela Firea în funcția de președinte la PSD, persoane totuși mai agreabile decât mulți alți dintre liderii de la PSD, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger