AcasăNewsCodrin Ștefănescu: A pupat peste tot Țuțuianu! Nu i-a scăpat nimic traseistului

Codrin Ștefănescu: A pupat peste tot Țuțuianu! Nu i-a scăpat nimic traseistului

Codrin Ștefănescu afirmă, în replică lui Adrian Țuțuianu, că acesta este un trădător, un traseist, care a primi un șut fix în fund” și îi amintește că în anumite vremuri se gudura pe lângă dictator”.

Codrin Stefanescu Sursa foto Facebook

 

„S-a apucat unu’ Țuțuianu de la Pro România să mă înjure pe mine și pe Bădălău. Că suntem răi pentru că l-am dat afara din partid ca pe un trădător jalnic ce este. Că nu am semnat și noi scrisoarea anti-Dragnea a cărei autor cică este chiar el! Că ne-am luptat cu statul paralel și abuzurile acestuia pe care el le-a aplaudat constant. Că nu l-am lăsat să se poarte că un mic tiran pe moșia lui numita PSD Dâmbovița. Unde-i trata pe toți cu maxim sictir. Și c-a primit pentru asta un șut fix în fund, când nu se aștepta! Cum adică, care Țuțuianu? Ăla cu înregistrarea din ședință! Ăla care-i numea dobitoci și oligofreni pe propriii săi colegi de partid din toată țara. Că nu i-a scapăt unul din tot partidul neînjurat și măscărit. Ăla de se visa președinte de țară, lider balcanic și european, stăpân de continent! Traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe langă „dictator” să ajungă vice la Senat și apoi ministru la apărare. Și culmea, chiar a ajuns! Pentru că a pupat tot ceea ce era de pupat. Tot nu vă amintiți de personajul acesta lugubru? Deloc, deloc? Eram sigur!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu, l-a acuzat pe Ștefănescu că era omul care îi făcea treburile murdare lui Liviu Dragnea și chema la el miniștrii sau secretari de stat pentru a le da ordine, unele dintre ele presupunând încălcarea legii.

Pentru a citi reversul medaliei, click aici: Adrian Țuțuianu îl dezbracă pe Codrin Ștefănescu

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
295 afisari

3 COMENTARII

  1. țuțuianu a fost format de Stan,pe care apoi țuțuianu nu numai ca nu ia mulțumit ca l-a luat sub aripa lui și la pregatit ba la și tradat și a depus marturie mincinoasa impotriva lui -STAN-,cind era in comisia de control a SRI-STAN nu țuțuianu-ca mai apoi STAN sa fie condamnat de DNA la comanda noii securități,că își luase munca în serios pe baza unor facaturi,și a marturiei mincinoase a lui țuțuianu! Dupa ispașirea condamnarii Stan bolnav de diabet a mai trait maxim un an! Întreb-cine e IUDA? Codrin ? sau țuțuianu?

  2. Ce e măi dobitocule, ți-a apus steaua ?. Te credeai „nemuritor” ca Ceaușescu ? Cât de dobitoc poți să fii să vorbești și să acuzi de traseism pe alții. Ciocu’ mic, boule. Capisci ?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger