AcasăNewsCOD PORTOCALIU. Vantul poate ajunge la 90 km/h, viscolind zapada

COD PORTOCALIU. Vantul poate ajunge la 90 km/h, viscolind zapada

E nevoie de anvelopele de iarna si in octombrie, daca ninge!

Vantul va fi deosebit de puternic, intr-o anumita zona a tarii, in care locuitorii s-ar putea sa aiba serios de furca de pe urma acestui fenomen, care a aparut in peisajul primei parti a zilei.

UPDATE 2: Locuitorii zonelor mentionate mai au de indurat de pe urma vicisitudinilor iernii. Atentionarea nowcasting COD PORTOCALIU de vant a fost prelungita din nou, de aceasta data pana la orele 17.

UPDATE: Atentionarea nowcasting pentru zonele amintite a fost prelungita cu doua ore, respectiv pana la ora 14.

–-

Mai exact, de la ora 9 incepand, timp de trei ore ramane valabila o atentionare nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD PORTOCALIU, prin care specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) informeaza ca in estul judetului Tulcea, indeosebi in delta Dunarii si in zona costiera rafalele vor ajunge sa aiba viteze si de 70 si chiar 90 de kilometri/ora.

Din cate mai mentioneaza specialistii de la ANM, vantul puternic, care se va semnala pana catre ora 12, va viscoli si va troieni zapada. Ramane de vazut daca fenomenul meteo se va mai domoli, odata cu trecerea orelor.

De altfel, intreg judetul, asemeni altor 11 judete din estul si sud-estul tarii se afla, pana luni la ora 18, sub incidenta unui Cod galben de ninsori si vant, atentionare emisa in decursul zilei precedente.

author avatar
Cristina Stefan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger