AcasăNews COD PORTOCALIU. Risc de INUNDATII in doua judete din sudul tarii!

COD PORTOCALIU. Risc de INUNDATII in doua judete din sudul tarii!

Locuitorii unor zone din Dambovita si Giurgu stau cu sufletul la gura, de teama ca gospdariile lor ar putea fi afectate de apele iesite din matca, ca urmare a precipitatiilor cazute in ultima perioada.

Oamenii nu pot sta linistiti, pana cand nu scapa de pericol. Iar vestea ca hidrologii au emis, duminica la pranz, o avertizare COD PORTOCALIU, cu privire a riscul producerii de inundatii in cele doua judete din sudul tarii nu e deloc de natura sa le aduca linistea.

Pericolul se mentine, de duminica noapte incepand, si pana marti la amiza, mai precis in intervalul 7 decembrie, ora 22 – 9 decembrie, ora 15, pe raul Neajlov – sector Moara din Groapă – Vadu Lat, din judetele Dambovita si Giurgiu. In aceasta perioada exista riscul producerii unor cresteri de debite si niveluri cu depasiri ale cotelor de atentie si de inundatie.

Nu in ultimul rand, specialistii in hidrologie precizeaza ca, de duminica la amaza si pana marti la ora 14, se mentine in vigoare un COD GALBEN, pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita si Ilfov.

Sursa foto: forum.pompierii.info

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger