AcasăNewsCOD PORTOCALIU. Ploi torentiale, insemnate cantitativ

COD PORTOCALIU. Ploi torentiale, insemnate cantitativ

Meteo, 28 februarie. Cum va fi vremea în ultima zi a acestei luni

Cand caldura, cand ploi. Cand avertizari COD GALBEN, cand PORTOCALIU. Ce semn mai clar ca vremea de la mijlocul lunii lui „Cuptor” continua sa fie la extreme?

De aceasta data, meteorologii au emis, vineri, o avertizare colorata in portocaliu, prin care anunta ploi torentiale si alte fenomene de instabilitate atmosferica foarte accentuata, ce vor fi prezente in peisaj, la nivelul a sapte judete din sud-vestul tarii, din aceasta seara, la ora 18 si pana sambata dimineata la ora 10.

Zonele afectate de prima avertizare meteo

Regiunile cuprinse de a doua atentionare COD PORTOCALIU

O alta avertizare COD PORTOCALIU facuta publica de catre specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie urmeaza sa se aplice incepand de sambata dupa-amiaza, de la ora 15, si pana duminica dimineata, la ora 06. In intervalul mentionat, pe raza a 11 judete – Bihor, Satu Mare, Salaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Sibiu, Gorj, Valcea, precum si in zona montana a judetului Arad – meteorologii se asteapta sa ploua torential si insemnat cantitativ, astfel incat precipitatiile prognozate pot cumula peste 60 si chiar 70 l/mp.

Drept urmare, mare atentie la prognoza, astfel incat sa nu lasati capriciile vremii sa va strice planurile la acest sfarsit de saptamana.

sursa foto/harti: meteoromania.ro

68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger