AcasăNewsCOD PORTOCALIU. Ploi torentiale, cu fulgere si grindina de dimensiuni medii, in...

COD PORTOCALIU. Ploi torentiale, cu fulgere si grindina de dimensiuni medii, in Ilfov!

Meteorologii se asteapta ca astfel de manifestari de instabilitate sa apara si joi, in a doua parte a zilei, local in zonele de deal si de munte, in sudul si in nord-vestul teritoriului,  si in restul tarii pe arii mai restranse.

Nu plecati de acasa fara umbrele si pelerine de ploaie, miercuri dup-amiaza, daca locuiti in Ilfov!

In timp ce in ultimele ore mai multe judete din tara s-au alfat sub incidenta unor atentionari nowcasting COD GALBEN de ploi, cu descarcari electrice si alte fenomene specifice ploilor de vara, situatia se arata si mai rea, cel putin in urmatoarele zeci de minute, in sud-vestul judetului Ilfov, aflat sub COD PORTOCALIU.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, timp de o ora, mai precis pana la ora 18.30, cata vreme ramane in vigoare atentionarea nowcastig Cod Portocaliu, in zona localitatilor Magurele, Virteju, Dumitrana, Bragadiru, Darasti, dar si Cornetu se asteapta sa cada averse cu caracter torential, insemnate cantitativ (ploile pot cumula si circa 30 l/mp). Insa nu vor lipsi nici descarcarile electrice, care se vor semnala frecvent, si nici grindină de dimensiuni medii. De asemenea, meteorologii se asteapta ca, in acest interval, vantul sa aiba intensificari.

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger