AcasăNewsCod portocaliu in Bucuresti si 19 judete, cod galben in 17 judete,...

Cod portocaliu in Bucuresti si 19 judete, cod galben in 17 judete, pana miercuri dimineata

Meteorologii au emis, duminica, un cod portocaliu de ninsori si viscol pentru Bucuresti si 19 judete, unde pana miercuri dimineata va ninge viscolit, viteza vantului va depasi la rafala 70- 80 km/h, iar vizibilitatea va scadea sub 50 de metri, alte 17 judete fiind avertizate cu cod galben.

Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, de duminica, ora 18.00 si pana miercuri, ora 10.00, „va ninge viscolit in sudul Moldovei, Dobrogea, Muntenia si Oltenia, viteza vantului va depasi la rafala 70- 80 km/h, iar vizibilitatea va scadea sub 50 m”.

CNADNR: Mai multe drumuri nationale din 16 judete ar putea fi inchise duminica, de la ora 16.00

Circulatie inchisa pe A2 Bucuresti – Lehliu si pe 18 drumuri nationale

In noaptea de duminica spre luni va fi viscol in sudul Moldovei si in Baragan, apoi se va extinde spre celelalte regiuni, atingand intensitatea maxima de luni, ora 14.00 pana marti, ora 18. La inceputul intervalului, in Dobrogea si estul Munteniei vor mai fi precipitatii mixte si se va mentine poleiul, au precizat meteorologii.

Codul portocaliu a fost emis pentru Bucuresti si judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea si Galati. De asemenea, potrivit avertizarii cod galben, in nordul si centrul Moldovei, in Banat si in zona de munte va continua sa ninga, iar vantul va avea viteze de pana la 30-40 de kilometri pe ora.

Codul galben a fost emis pentru judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Covasna, Harghita, Suceava, Neamt, Bacau, Vaslui, Iasi, Botosani si partial pentru Sibiu, Brasov, Mures, Bistrita-Nasaud si Maramures.

author avatar
Ciprian Purice
821 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger