AcasăNewsCOD PORTOCALIU de vreme severa in judetul Satu Mare!

COD PORTOCALIU de vreme severa in judetul Satu Mare!

Meteorologii se asteapta ca astfel de manifestari de instabilitate sa apara si joi, in a doua parte a zilei, local in zonele de deal si de munte, in sudul si in nord-vestul teritoriului,  si in restul tarii pe arii mai restranse.

Vesti proaste de la meteorologi pentru locuitorii judetului situat in nordul tarii. In urmatoarea ora, localitati intregi de pe raza judetului Satu Mare vor fi afectate de ploi insemnate, insotite de vant puternic.

Tinand cont de prognoza [e termen scurt, meteorologii au decis sa emita o atentionare nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD PORTOCALIU de vreme severa. Astfel, pana la ora 18.30, in anumite zone ale judetului se anunta ploi piternice, dar si grindina, tunete si fulgere.

Mai exact, specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie precizeaza ca, in zona delimitata de localitatile Supuru de Jos, Socond, Satu Mare, Caraidorolt, Botiz, Vetis, Carei si Andrid, se vor semnala „frecvente descarcari electrice, averse in cantitati ce vor depasi 35 l/mp, grindina de dimensiuni medii si mari, intensificari ale vantului care vor lua aspect de vijelie”.

Tot pana la ora 18.30 va ploua si in sudul judetului Giurgiu, insa de aceasta data meteorologii au emis un COD GALBEN de vreme urata, anuntand ca, pe langa ploile in averse se vor semnala si descarcari electrice frecvente, precum si intensificari ale vantului, ce se pot transforma in vijelii, precum si grindină de dimensiuni mici si medii.

sursa foto: bihon.ro

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger