AcasăNewsCod portocaliu de ninsoare in 14 regiuni din Bulgaria

Cod portocaliu de ninsoare in 14 regiuni din Bulgaria

(foto: clon.ro)

Ca si romanii, si vecinii bulgari se confrunta cu ninsori abundente. Specialistii din Bulgaria au emis o avertizare Cod portocaliu de ninsoare pentru 14 regiuni din aceasta tara. Din cauza precipitatiilor abundente, circulatia pe sosele este foarte mult ingreunata.

(foto: clon.ro)

Ninsorile puternice au creat probleme in regiunile Smolian, Pazardgic, Sumen, Veliko Tarnovo, Sofia, Penik si Kiustendil, potrivit Novinite, preluat de Mediafax. De asemenea, Autostrada Liulin, care face legatura intre Sofia si Pernik, a fost inchisa temporar pana la indepartarea zapezii. Totodata, pe autostrada Hemus circulatia era restrictionata joi dimineata.

Mai mult, granita dintre Bulgaria si Romania a fost inchisa din cauza avertizarii cod rosu din Romania, a anuntat ministrul Dezvoltarii Regionale din Bulgaria, Liliana Pavlova. Mai multe drumuri din regiunea Ruse sunt inchise circulatiei autovehiculelor. In zona respectiva, mai multe persane au ramas blocate in vehicule. Totodata, traficul dinspre Grecia si Turcia, prin Bulgaria, catre Romania a fost oprit, a adaugat Pavlova.

Ninsorile vor continua joi si vineri, fiind anuntate  temperaturi foarte scazute.

177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger