AcasăNewsCod portocaliu de ninsoare: Circulatie ingreunata in Capitala. Troleibuze si tramvaie blocate

Cod portocaliu de ninsoare: Circulatie ingreunata in Capitala. Troleibuze si tramvaie blocate

(foto: a1.ro)

UPDATE  2 -Tramvaiele liniilor 25, 35 si 8 sunt blocate pe Bulevardul Timisoara, la intersectia cu Bulevardul Vasile Milea, din cauza unui defectiuni la linia electrica provocate de un camion, potrivit purtatorului de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu.

UPDATE 1 – Circulatia troleibuzelor pe Bulevardul Regina Elisabeta, la intersectia cu Calea Victoriei, a fost deblocata. Traficul mijloacelor de transport in comun fusese afectata decaderea unor copaci pe liniile electrice.

Ninsoarea puternica si viscolul au creat mari probleme, miercuri dimineata, bucurestenilor. Fie ca au plecat de acasa cu masinile personale, fie ca au folosit transportul in comun, oamenii au avut serioase batai de cap din cauza conditiilor meteo vitrege, care au dus la blocarea unor troleibuze si tramvaie.

(foto: a1.ro)

Din cauza ninsorilor abundente, circulatia mijloacelor de transport in comun a fost serios afectata, tramvaiele, autobuzele si troleibuzele ajungand in statii la intervale mai mari de timp decat in mod obisnuit. De asemenea, circulatia troleibuzelor (92, 85, 70, 66 si 91-n.r) pe Bulevardul Regina Elisabeta, la intersectia cu Calea Victoriei, este blocata dupa ce un copac a cazut pe liniile electrice de contact, informeaza Mediafax. Echipele de intervente incearca remedierea situatiei, a precizat purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu.

Si pe linia tramvaiului 41 traficul a fost blocat vreme de un sfert de ora, pana la 8.45, din cauza unei defectiuni aparute la un tramvai aflat la intersectia dintre Bulevardul Maresal Averescu si Marasti. Echipele de interventie au remediat problema, la aceasta ora traficul pe linia tramvaiului 41 fiind reluat, a declarat Raeceanu.

Echipele de interventii ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti au intervenit, miercuri dimineata, in 20 de cazuri in care a fost nevoie de indepartarea unor copaci cazuti peste masini sau peste liniile de alimentare a mijloacelor de transport in comun, a precizat purtatorul de cuvant a ISU, Vasile Daniel.

Avertizare de ninsori puternice si viscol pana joi seara

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, o avertizare Cod portocaliu de ninsori abundente si vant, pentru Capitala si alte 17 judete din tara – Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Arges, Dambovita, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea, Constanta, Tulcea, Mehedinti, Dolj si Olt. In aceste zone sunt anuntate ninsori abundente si viscol puternic. Vantul va sufla in rafale ce vor depasi 80…90 km/h, ceea ce va duce la micsorarea severa a vizibilitatii, sub 50 m, si troienirea zapezii. Atentionarea este valabila pana joi seara.

325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger