AcasăNewsCod portocaliu de furtuna pentru trei judete!

Cod portocaliu de furtuna pentru trei judete!

Vremea se va strica brusc si furtunile vor pune stapanire pe mai multe localitati din tara, miercuri dupa-amiaza. A fost emis Cod portocaliu de ploi si vijelii pentru trei judete – unul din sud-est si celelalte doua din estul tarii!

Astfel, in intervalul orar 15.40-16.40 nord-estul judetului Ialomita (indeosebi localitatile Facaeni, Harsova, Ciobanu, Vladeni, Giurgeni si Mihail Kogalniceanu) va fi afectat de ploi foarte puternice, de peste 35-40 l/mp. Si nu doar ca va ploua, dar vantul va sufla cu putere, rafalele fiind posibil sa capete aspect de vijelie. Meteorologii avertizeaza ca nu vor lipsi nici descarcarile electrice, dar nici grindina.

Vizate de o alta atentionare nowcasting (cu efect imediat-n.r) de furtuna sunt, pana la ora 16.30, si localitatile Costesti, Rebricea, Danesti, Tanacu, Vaslui, Zapodeni, Negresti si Oltenesti, din judetul Vaslui. Totodata, intra sub incidenta acestei avertizari si localitatile Victoria, Focuri, Tg. Frumos, Tibana, Ciortesti, Raducaneni si Barnova. Pentru aceste regiuni sunt anuntate precipitatii ce pot depasi 40 l/mp, insotite de caderi de piatra si fulgere, dar si de vant cu intensificari.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger