AcasăNewsCOD PORTOCALIU de CANICULA: Bucurestiul si 7 judete se lupta cu temperaturi...

COD PORTOCALIU de CANICULA: Bucurestiul si 7 judete se lupta cu temperaturi foarte ridicate !

Alertă meteo: val de căldură și disconfort termic ridicat! Câte zile e valabil CODUL GALBEN de la ANM și în ce zone/Prognoză specială pentru București

Luna lui Cuptor se incheie cu temperaturi demne de aceasta denumire populara a lui iulie. Ca si in ziua precedenta, Capitala se afla sub o avertizare COD PORTOCALIU, semn ca bucurestenii au de indurat si joi maxime toropitoare.

Arsita a pus deja stapanire pe oras, iar cei care sunt nevoiti sa circule la aceasta ora prin Bucuresti resimt din plin efectele caniculei, desi nu s-au inregistrat inca maximele prognozate pentru ziua in curs.

Situatia nu este, insa, singulara. Pe langa Bucuresti, si in in cazul a sapte judete din sud- respectiv  Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita si Ilfov – toate aflate sub COD PORTOCALIU, meteorologii au anuntat ca termometrele vor urca pana la 38-39 de grade, izolat chiar si pana  „in jurul a 40 de grade”. Valul de caldura extrema face ca si disconfortul termic sa fie deosebit de accentuat, drept urmare e bine sa tineti cont de sfaturile medicilor, pentru a nu risca sa va puneti sanatatea in pericol, ca urmare a caniculei.

author avatar
Cristina Stefan
74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger