AcasăNewsCOD GALBEN. Vantul sufla cu putere in mai multe zone din tara!

COD GALBEN. Vantul sufla cu putere in mai multe zone din tara!

Dupa cum se poate observa la aceasta ora si in Capitala, temperaturile au scazut simtitor fata de ziua precedenta, cand a fost o vreme aproape specifica anotimpului estival. Mai mult, in peisaj a aparut si vantul, care, prin intensificarile sale, accentueaza senzatia de rece.

Fenomenul ultim mentionat se va mentine, in orele urmatoare, pana spre dupa-amiaza, in mai multe regiuni. Ca urmare, meteorologii au emis atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r), prin care anunta acest aspect.

O prima astfel de atentionare COD GALBEN emisa din directia Administratiei Nationale de Meteorologie este valabila pana la ora 12, in judete din sudul tarii- Ialomita, Giurgiu, Buzau si Teleorman, unde intensificarile pot ajunge si pana la 55-60 km/h.

O alta avertizare de scurta durata este valabila, pana la ora 13 a zilei de sambata, pentru alte judete din sudul tarii- Dolj, Olt si Valcea (zona sudica a acestui judet), unde meteorologii se asteapta sa apara rafale de pana la 55-65 km/h.

De asemenea, vantul va fi prezent in peisajul zilei de 2 aprilie si in nordul, nord-estul si estul tarii, mai precis in judetele din zona Moldovei- Suceava, Bacau, Neamt, Vaslui, Botosani, Iasi si Galati, unde, cel putin pana la ora 16, sunt prognozate intensificari ce pot depasi, la rafala, 55 sau chiar 60 km/h, conform precizarilor specialistilor ANM.

sursa foto: reporterntv.ro

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger