AcasăNewsCOD GALBEN. Vant puternic si ceata

COD GALBEN. Vant puternic si ceata

Atenție la vreme! ANM a emis COD GALBEN de ninsori abundente (HARTA). Ce se anunță pentru Capitală! (foto: jurnaluldebuzau.ro)

Daca in Capitala, la acest moment, e soare, dar foarte frig, in cateva judete ziua de marti incepe cu ceata, dar si cu vant. Drept urmare, meteorologii au emis doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN.

(foto: jurnaluldebuzau.ro)

Astfel, pana la ora 11, cel putin, doua judete din sud-Calarasi si Teleorman- vor fi cuprinse, la nivel local, de ceata,fenomencare va scadea vizibilitatea sub 200 de metri, izolat chiar si sub limita a 50 de metri. De asemenea, din cate anunta specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie, este posibil sa apara si chiciura.

In Tulcea, in schimb, cum s-a intamplat si deunazi, de altfel, insa indeosebi in estul judetului, vantul isi va face simtita din plin prezenta, cu intensificari de peste 60 de kilometri/ora. Ca urmare, ANM a emis un alt COD GALBEN, prin care meterologii informeaza ca rafalele, care se vor semnala pana la praz, mai exact pana spre ora 12, vor spulbera zapada.

author avatar
Cristina Stefan
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger