AcasăNewsCOD GALBEN. Vant puternic in urmatoarele ore

COD GALBEN. Vant puternic in urmatoarele ore

(foto: clon.ro)

Cum se poate constata si in unele zone ale Capitalei, vantul e prezent in peisaj inca de la primele ore ale zilei. Insa daca in Bucuresti intensificarile nu sunt atat de puternice, nu la fel arata lucrurile in alte zone ale tarii, pentur care specialistii au emis avertizari.

(foto: clon.ro)

Mai precis, este vorba despre doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, valabile pentru urmatoarele ore.

Din cate anunta Administratia Nationala de Meteorologie, in zona montana inalta a Muntilor Apuseni, aferenta judetului Cluj, specialistii se asteapta ca rafalele sa depaseasca limita a 70-80 km/h, cu mentiunea ca vantul poate sufla cu si mai mare forta in zona crestelor, unde, izolat, poate ajunge sa aiba si peste 100 km/h, viscolind ninsoarea. Situatia se mentine pana catre ora 12.20.

Vantul se va mentine in peisaj si mai mult decat atat, mai exact pana la ora 14, in zona de munte a doua judete din zona Moldovei- Neamt si Suceava, unde specialistii ANM prognozeaza producerea unor intensificari in jurul vitezei de 70-80 km/h si izolat de psete 100 km/h, pe creste. Ar mai fi de mentionat faptul ca, in zonele mentionate, vantul poate duce la viscolirea ninsorii sau a zapezii.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger