AcasăNewsCOD GALBEN pentru 9 judete. Ce fenomene se vor semnala in urmatoarele...

COD GALBEN pentru 9 judete. Ce fenomene se vor semnala in urmatoarele ore!

Nici vorba sa se indrepte vremea. Cel putin nu duminica, dupa cum reiese din vestile primite de la meteorologi.Pentru urmatoarele ore, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au anuntat ca se vor semnala precopitatii mixte ce pot favoriza depunerea de polei, in mai multe regiuni din tara.

Astfel, meteorologii au emis doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN. Una este valabila pana la ora 14, pentru zona nordica a judetului Tulcea, iar cealalata cuprinde judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Neamt, Bacau, Vrancea, Galati si Suceava. In cazul acestor opt judete, reprezentantii ANM precizeaza ca, pe langa depunerile de polei, pot aparea burnita si ploi care ingheata, precum si un alt fenomen meteo ce ar putea afecta circulatia rutiera: ceata. Situatia in aceste din urma judete se mentine pana duminica dupa-amiaza, respectiv pana la ora 17.

Ca urmare a acestor avertizari, atat pietonilor, cat mai ales soferilor li se recomanda sa circule cu prudenta, pentru a evita producerea de accidente, avand in vedere conditiile de carosabil alunecos, dar si de vizibilitate redusa.

Sursa foto: reporterntv.ro

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger