AcasăNewsCOD GALBEN. In ce zone se mentine ceata pana dupa orele pranzului!

COD GALBEN. In ce zone se mentine ceata pana dupa orele pranzului!

Chiar daca in Capitala la momentul de fata soarele straluceste puternic, iar temperaturile sunt mai ceva ca intr-o zi de primavara veritabila, in cateva zone din tara vizibilitatea poate fi afectata de ceata.

Motiv pentru care meteorologii au emis atentionari nowcasting (cu efect imediat – n.n) COD GALBEN. Iar participantilor la trafic – fie ca sunt soferi ori pietoni – li se recomanda sa circule cu prudenta.

Una dintre ele este valabila pana la ora 12 si vizeaza judetul Tulcea, unde se anunta ca negura duce la scaderea vizibilitatii, sub 200 de metri, local, izolat si sub pragul a 50 de metri.

Cealalta, valabila pana la ora 14, cuprinde zona joasa a judetului Vrancea, judetul Vaslui, dar si cateva zeci de localitati de pe raza judetului Galati. Si anume Beresti, Targu Bujor, Tecuci, Balabanesti, Balasesti, Baleni, Baneasa, Barcea, Beresti-Meria, Brahasesti, Buciumeni, Cavadinesti, Certesti, Corni, Corod, Cosmesti, Costache Negri, Cuca, Cudalbi, Draganesti, Draguseni, Fartanesti, Foltesti, Fundeni, Ghidigeni, Gohor, Grivita, Ivesti, Jorasti, Liesti, Mastacani, Matca, Movileni, Munteni, Negrilesti, Nicoresti, Oancea, Poiana, Priponesti, Radesti, Rediu, Smulti, Suceveni, Suhurlui, Tepu, Umbraresti, Valea Marului, Varlezi, Vladesti.

Meteorologii spun ca va fi ceata, ce va duce la scaderea vizibilitatii, sub 200 de metri, local, posibil si sub 50 de metri, dar izolat. Si ca negura se va manifesta inclusiv pe drumurile nationale, dar si pe drumurile europene E85, E581.

62 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger