AcasăNewsCOD GALBEN in a doua zi de Pasti

COD GALBEN in a doua zi de Pasti

In timp ce bucurestenii se pot bucura de vreme buna pentru o plimbare sau, de ce nu, pentru un gratar, nu la fel de norocosi sunt locuitorii altor zone din tara, cel putin cand vine vorba despre un anume fenomen meteo.

Acestia din urma ar putea sa constate ca planurile le-ar putea fi date peste cap – cel putin temporar- de faptul ca in peisajul celei de-a doua parti a zilei de luni isi va face simtita din plin prezenta vantul. Cel putin asta anunta meteorologii, prin intermediul a doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN de vant.

Intensificarile vor fi mai puternice in sudul judetului Caras Severin, inclusiv in zona de munte aferenta acestuia, unde sunt asteptate – cel putin pana la ora 14, din cate precizeaza reprezentantii Administratiei Nationale de meteorologie- rafale de peste 60 -70 kilometri/ora si chiar 80-90 kilometri/ora, insa doar in regiunea montana.

In Sibiu, in schimb, si tot in sudul judetului, precum si in zona montana aferenta, meteorologii spun ca, pana catre ora 15, vantul ar putea depasi la rafala viteza de 55 de kilometri/ora, cu mentiunea ca pot aparea, insa doar izolat, si intensificari de 80 kilometri/ora.

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger