AcasăNewsCOD GALBEN emis de ANM pentru mai multe zone din tara

COD GALBEN emis de ANM pentru mai multe zone din tara

Meteorologii au emis noi atentionari COD GALBEN, valabile pentru mai multe judete din tara, pana vineri la pranz. Locuitorii acestor zone sunt avertizati asupra faptului ca ceata poate duce la scaderea vizibilitatii in trafic.

Astfel, specialistii ANM au emis o atentionare nowcasting COD GALBEN de ceata si pentru judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, dar si pentru anumite perimetre din judetele Ialomita, Arges si Dambovita. In aceste zone, cel putin pana la ora 11, ceata ar putea sa creeze probleme in trafic, dat fiind ca va determina reducerea vizibilitatii. Vizate de avertizarea de ceata sunt si Autostrazile A1 si A2, respectiv Bucuresti-Pitesti si Bucuresti-Constanta.

Tot pana la ora 11 este valabila o atentionare nowcasting cod galben de ceata, pentru Alba, Brasov si Harghita. Meteorologii prognozeaza ca in zonele joase ale acestor judete, inclusiv DN-urile si drumurile europene aferene localitatilor de pe raza judetelor amintite, vor fi acoperite de acest fenomen.

De asemenea, pana la ora 12, in judetele Dolj, Gorj, Valcea si Olt si pe drumurile europene si nationale aferente localitatilor Bailesti, Calafat, Ramnicu Valcea si Caracal, vizibilitatea va fi scazuta sub 200 de metri si, izolat chiar si sub 50 de metri, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger