AcasăNewsUPDATE Cod galben emis de ANM pentru mai multe judete

UPDATE Cod galben emis de ANM pentru mai multe judete

UPDATE: O avertizare nowcasting Cod galben de vant a fost emisa si pentru zona litoralului si a Deltei. In aceste arii, rafalele ar putea depasi 55 km/h. Atentionarea expira sambata la orele 15.

In prima parte a zilei de sambata, vantul va da batai de cap locuitorilor din cateva judete din tara. Meteorologii au emis doua avertizari Cod galben, anuntand rafale de peste 50 km/ora.

 

(foto: radiocluj.ro)

Atentionarile tip nowcasting (cu efect imediat) Cod galben de vant au intrat in vigoare la primele ore ale acestei zile. Cea valabila pentru Tulcea si Constanta ramane in vigoare pana la orele 12, specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie anuntand ca in aceste judete se vor semnala intensificari ale vantului, care local ar putea depasi 50-60 km/h.

Celelalte trei judete vizate de Cod galben de vant sunt Ialomita, Calarasi si Giurgiu. In aceste zone, pana la orele 11, sunt anuntate intensificari ce ar putea depasi 55 – 65 km/h. Asa ca daca plecati la drum, e bine sa tineti cont de avertizarile meteorologilor, sa va imbracati bine si sa va informati din timp despre starea traficului rutier.

630 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger