AcasăNewsCOD GALBEN de vreme urata: Ce zone sunt afectate de ploi si...

COD GALBEN de vreme urata: Ce zone sunt afectate de ploi si vant!

Nici miercuri nu scapam de reprize de ploi si vant puternic. Meteorologii au emis avertizari COD GALBEN de precipitatii si fenomene electrice.


UPDATE:
ANM a emis alte doua atentionari nowcasting COD GALBEN, valabile in intervalul 13. 00-14.00, pentru urmatoarele localitati din judetul Alba – Baia de Aries, Rosia Montana, Lupsa, Câmpeni, Albac, Scarisoara, Abrud, Vadu Motilor, Avram Iancu, Zlatna, Ponor, Mogos, Metes, Blandiana, dar si pentru estul judetului Bihor, precum si nordul judetului Hunedoara. Sunt anuntate ploi puternice si inemnate cantitativ, intensificari ale vantului, dar si grindina de dimensiuni mici si medii. 

–-

Valabila in intervalul 12.30- 13.30, atentionarea nowcasting (cu efect imediat) vizeaza judetul Cluj- zona montana, dar in special localitatile Negreni, Poieni si Ciucea. In aceste arii, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie spun ca se asteapta sa ploua puternic, sa cada grindina de mici dimensiuni si sa se produca descarcari electrice. Mai trebuie spus ca aversele pot depasi 25 l/mp.

Asadar, nu plecati de acasa fara umbrele sau pelerine de ploaie, daca locuiti in zonele vizate de atentionarea COD GALBEN de vreme capricioasa!

583 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger