AcasăNewsCOD GALBEN de vreme instabila. Atentionari nowcasting pentru mai multe zone

COD GALBEN de vreme instabila. Atentionari nowcasting pentru mai multe zone

Daca la aceasta ora, in Capitala vremea este foarte frumoasa, cu mult soare si cer fara pic de nori, lucrurile nu stau la fel in restul regiunilor.

Cel putin nu in doua judete din vestul tarii, aflate, marti la amiaza, sub incidenta unor atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN de vreme severa.

Prima dintre acestea, valabila pana la ora 17, cuprinde anumite localitati din estul judetului Bihor, printre ele Dobresti, Alesd si Rosia. Meteorologii prognozeaza ploi destul de insemnate, insotite de descarcari electrice frecvente, dar si de vant cu intensificari de scurta durata, dar si caderi de grindina.

Cealalta atentionare nowcasting COD GALBEN vizeaza alte localitati situate in estul judetului Bihor, intre acestea si Ceica, Holod, dar si Rabagani, precum si portiunea de nord-est al judetului Arad, mai precis zona localitatilor Moneasa, Zimbru si Gurahont.

Confiorm ANM, pe durata cat este valabila atentionarea, mai exact pana la ora 17.30, sunt anuntate ploi, caderi de piatra, tunete, fulgere, dar si vant cu intensificari.

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger