AcasăNews COD GALBEN de vant pentru mai multe judete. Rafalele pot depasi...

COD GALBEN de vant pentru mai multe judete. Rafalele pot depasi 70-80 km/h!

Daca pana miercuri meteorologii informau asupra faptului ca, in mai multe judete din tara, va ninge si vor cadea ploi, ce vor favoriza depunerea de polei, de aceasta data vantul este cel care, in anumite regiuni, isi va face resimtita prezenta mai pronuntat ca pana acum.

Va fi crivat in toata regula! Astfel ca, meteorologii au emis doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN de vant, valabile pana la ora 14.

Prima vizeaza zona sudica a judetului Sibiu, respectiv pe Valea Oltului, dar si in zona Carpatilor Meridionali, vantul va sufla cu putere, fiind asteptate rafale de peste 60 km/h, care, in zona montana va spulbera zapada.

Vestile deloc bune de la ANM nu se opresc, insa, aici. Intr-o alta regiune a tarii, mai exact pe raza judetului Caras-Severin, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca vantul va avea intensificari deosebit de puternice. Rafalele pot depasi 70 si chiar 80 km/h, chiar si 90 de km/h, insa doar izolat. Fenomenul se va semnala tot pana in jurul orei 14.

author avatar
Cristina Stefan
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger