AcasăNewsCod galben de vant in sapte judete!

Cod galben de vant in sapte judete!

UPDATE: Codul galben de vant valabil sambata dupa-amiaza a fost extins si pentru Capitala, Ilfov si alte cinci judete din sudul tarii.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare pentru Bucuresti, Ilfov si, local, in judetele Giurgiu, Dambovita, Prahova, Ialomita si Calarasi.  Pana la ora 18.00, vor fi intensificari ale vantului, cu viteze la rafala ce vor atinge si depasi 55-65 km/h, iar izolat 70 km/h.

Meteorologii au emis sambata dimineata cod galben de vant pentru sapte judete din Romania.

Caras-Severin, Buzau, Teleorman, Arges, Dolj, Olt si Valcea se afla, sambata, sub cod galben de vant.

ANM spune ca pentru Caras-Severin sunt anuntate, pana la ora 15.00, intensificari de vant care, la rafala, vor atinge si depasi, local, 50-60 km/h si, izolat, 70 km/h. La munte, viteza la rafala va depasi 80-90 km/h.

Conform unei alte atentionari, valabila pana la ora 14.00, in judetele Buzau, Teleorman si sudul judetului Arges vantul va sufla cu viteze care, la rafala, vor atinge si depasi 55-65 km/h. Pana la 10.00, sunt sub cod galben de vant judetele Dolj, Olt si Valcea.

Meteorologii spun ca sambata va avea loc o scadere accentuata a vremii, va ploua in aproape toata tara si se vor inregistra intensificari ale vantului, iar in zona Carpatilor Orientali si Meridionali vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Informarea este valabila pana duminica la ora 12.00.

author avatar
Andra Nesu
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger