AcasăNewsCOD GALBEN de polei. Atentionari nowcasting pentru trei judete

COD GALBEN de polei. Atentionari nowcasting pentru trei judete

In conditiile in care in ultimele ore in mai multe zone din tara, inclusiv in Capitala, a nins, alte regiuni din tara se confrunta cu un alt fenomen specific anotimpului rece.

Si anume cu poleiul, care, din cate anunta meteorologii, prin intermediul uneia dintre cele doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN valabile la aceasta ora, se va semnala in sud-vestul judetului Maramures. Pe langa polei, in zona amintita, ce include si municipiul Baia Mare, va fi prezenta in peisaj, insa doar izolat, si burnita. Ambele fenomene meteo care le pot da batai de cap soferilor, dar si pietonilor se vor semnala pana in jurul orei 10 si 20 de minute.

Locuitorii judetelor Constanta si Tulcea, insa, nu scapa de aceste pelicule subtiri de gheata, depuse pe suprafata solului, cateva ore de acum incolo, cel putin pana la amiaza. Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie precizeaza ca, pana la ora 14, cel putin, in cele doua judete din sud-estul tarii vor fi precipitatii mixe, care vor conduce catre depunerea de polei.

sursa foto: ziarulunirea.ro

author avatar
Cristina Stefan
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger