AcasăNewsCOD GALBEN de ploi ce favorizeaza depunerea de polei

COD GALBEN de ploi ce favorizeaza depunerea de polei

Nici vorba sa se indrepte vremea, cel putin nu in prima zi a lunii decembrie.

In timp ce in mai multe judete din tara, aflate sub incidenta unui COD GALBEN, sunt anuntate ninsori si vant puternic, iar in Capitala a nins pe intreg parcursul zilei, in alte regiuni se va semnala un alt fenomen ce le-ar putea da batai de cap, indeosebi soferilor.

Este vorba despre polei. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat ca, luni dupa-amiaza si pana spre seara, mai exact in intervalul 17.50-20.50, se vor semnala ploi ce vor favoriza depunerea de polei. Situatia se mentine in judetul Cluj, precizeaza meteorlogii in textul atentionarii nowcasting (cu efect imediat) COD GALBEN, emis luni dupa-amiaza.

De altfel, specialistii in meteorologie au anuntat inca de duminica faptul ca, in sudul si centrul tarii, pana marti noapte se mentin conditii de producere a poleiului. Ca urmare, atat pietonilor, cat si conducatorilor auto li se recomanda prudenta la drum, cu precizarea ca soferii sunt sfatuiti sa nu iasa in trafic fara sa aiba masinile echipate cu anvelope de iarna.

Sursa foto: gazetadenavodari.ro

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger