AcasăNewsCod galben de ploi, vijelii si grindina. Vezi in ce judete

Cod galben de ploi, vijelii si grindina. Vezi in ce judete

Administratia Nationala de Meterologie si Hidrologie e emis un cod galben de ploi cu caracter torential, intensificari ale vantului si grindina.  Intervalul vizat este 8 iunie ora 20.00 – 9 iunie ora 12.00.

Potrivit avertizarii de cod galben transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, de miercuri, ora 20.00 si pana joi, ora 12.00, in jumatatea de vest a tarii vor fi ploi cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si izolat caderi de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 25 de litri pe metru patrat si „punctiform” 50 de litri pe metru patrat.

Judetele care de miercuri seara vor fi sub avertizarea de cod galben de ploi si furtuni sunt: Teleorman, Olt, Dolj, Arges,Valcea, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Arad, Hunedoara, Sibiu, Alba, Mures, Cluj, Bihor, Satu Mare, Salaj, Maramures si Bistrita-Nasaud. Meteorologii precizeaza ca joi va fi actualizata atentionarea, urmand sa fie vizate in special regiunile nordice, estice si centrale.

 

668 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger