AcasăNewsCOD GALBEN de ploi si vijelii! Care sunt judetele afectate!

COD GALBEN de ploi si vijelii! Care sunt judetele afectate!

UPDATE 19.10: Vremea rea si in Bucuresti! In intervalul orar 18.55 si 19.55, in judetul Ilfov si municipiul Bucuresti se vor semnala intensificari ale vantului ce vor lua forma de vijelie, grindina si descarcari electrice. A fost emisa o atentionare COD GALBEN de ploi si vijelii si in sudul judetului Prahova, dar si in cea mai mare parte a judetului Vrancea, inclusiv municipiul Focsani si localitatile Adjud, Panciu, Marasesti, Odobesti. Pentru aceste zone, atentionarea meteo este valabila pana in ora 19.35.

Nu scapam de ploi si vijelii! Vremea rea continua sa isi faca simtita prezenta in mai multe judete din Romania. Meteorologii au emis o atentionare COD GALBEN de poli si vijelii.

In urmatoarea ora, daca vrem sa iesim la plimbare trebuie sa ne luam umbrelele cu noi. Pana la ora 16.30, in judetul Sibiu, indeseobi in partea nordica, se vor semnala descarcari electrice, ploi cu caracter de aversa, intensificari ale vantului si grindina de mici dimensiuni.

Nici in Galati lucrurile nu stau prea bine. Pana la ora 16.15, in sudul judetului, se vor semnala cantitati insemnate de precipitatii care local pot ajunge la 20-25 l/mp. De asemeneam vor fi si intensificari ale vandului, insotite de descarcari electrice si izolat grindina. Aceleasi fenomene meteorologice ii asteapta si pe cei din Buzau si Braila.

In intervalul 15.25 – 16.50, in jumatatea estica a judetului Cluj se vor semnala descarcari electrice frecvente, grindina de mici dimensiuni si intensificari ale vantului ce pot ajunge sa capete aspect de vijelie. Cantitatile de apa pot depasi 25 de l/mp.

La fel si in judetul Tulcea. Pana la ora 16.30, oamenii trebuie sa nu uite acasa umbrelele. Aversele pot ajunge la 25 de l/mp, iar grindina isi va face si ea simtita prezenta.

Atentionarea nowcasting de COD GALBEN de ploi si vijelii vizeaza si centrul si estul judetului Botosani, dar si judetul Iasi.

author avatar
Anca Murgoci
853 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger