AcasăNewsCOD GALBEN de ploi si vijelii! Afla ce zone sunt vizate de...

COD GALBEN de ploi si vijelii! Afla ce zone sunt vizate de avertizare!

Saptamana a inceput cu ploi, iar precipitatiile continua sa le dea batai de cap si marti locuitorilor din anumite zone ale tarii. Meteorologii au emis doua avertizari COD GALBEN de vreme rea, anuntand averse, descarcari electrice, dar si intensificari ale vantului.

Prima atentionare nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN este valabila pana la 14.30 si a fost emisa pentru sud-vestul judetului Tulcea si nord-vestul judetului Constanta. In aceste zone, specialistii se asteapta sa ploua -cantitatile de apa vor depasi 20..25 l/mp, sa se produca descarcari electrice, grindina, dar si intensificari de scurta durata ale vantului, cu aspect de vijelie.

O a doua atentionare nowcasting COD GALBEN a intrat in vigoare la 13.45 si va expira la 15.15. A fost emisa pentru jumatatea sudica a judetului Braila, unde meteorologii prognozeaza sa ploua puternic, in aversa, iar cantitatile de apa sa depaseasca 20..25 l/mp. De asemenea, se asteapta sa se produca descarcari electrice frecvemte, iar vantul sa aib intensificari de pot capata aspect de vijelie. totodata, conform ANM, sunt conditii pentru producerea de grindina.

Sursa foto:  infoo.ro

370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger