AcasăNewsCOD GALBEN de ploi, cu grindina si descarcari electice!

COD GALBEN de ploi, cu grindina si descarcari electice!

In chiar prima zi a lunii lui Ciresar, meteorologii au emis un COD AGLBEN de vreme severa, insa, din fericire, e vorba despre o atentionare valabila pentru un interval foarte scurt de timp.

Desi aceasta prima zi a saptamanii a fost o zi in care soarele a stralucit in majoritatea regiunilor, iar in Capitala continua sa ofere o zi deosebit de frumoasa prichindeilor care nu se mai lasa dusi din parcuri si zonele in care sunt amenajate spatii de joaca special pentru ei, fiind 1 iunie, Ziua Copilului, vremea nu se mentine la fel de placuta, dupa-amiaza, in judetul Cluj, de exemplu.

Judetul situat in vestul tarii se afla sub incidenta unei atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, valabila pentru o anumita zona a Clujului, respectiv in perimetrul delimitat de localitatile Aghiresu, Garbau, Sanpaul, Chinteni, Gilau, Capusu Mare, dupa cum anunta Administartie Nationala de Meteorologie.

De la ora 17 incepand si in urmatoarea ora, in regiunea amintita va ploua, iar precipitatiile vor fi insotite atat de descarcari electirce care se pot semnala frecvent, cat si de grindina si vant, cu intensificari de scurta durata.

author avatar
Cristina Stefan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger