AcasăNewsCod galben de ninsori si viscol pentru 11 judete ale tarii, de...

Cod galben de ninsori si viscol pentru 11 judete ale tarii, de miercuri!

(foto: radioseverin.ro)

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au emis, miercuri, o atentionare Cod galben de ninsori si viscol, valabila in intervalul 15 februarie ora 18:00 – 16 februarie ora 18:00, pentru unsprezece judete din vestul, nord-vestul si centrul tarii.

(foto: radioseverin.ro)

Potrivit meteorologilor, de miercuri dupa-amiaza si pana joi la orele 18 in vestul, nord-vestul si centrul tarii – respectiv in judetele Caras Severin, Timis, Arad, Hunedoara, Alba, Cluj, Bihor, Salaj, Satu Mare, Maramures si Bistriţa Nasaud – va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 10…15 cm. Izolat, mai ales in zona Carpatilor Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, stratul nou de zapada va vi mai mare de 25 de centimetri.  De asemenea, conform specialistilor ANM, in Banat, Crisana, Maramures, vestul si nordul Transilvaniei, precum si la munte vantul va prezenta intensificari, rafalele depasind 50…60 km/h, viscolind ninsoarea.

Meteorologii avertizeaza ca astfel de manifestari se vor semnala temporar si in restul zonei montane. In noaptea de joi spre vineri (16-17 februarie) in regiunile mai sus mentionate temperaturile vor cobori pe arii extinse sub -15 grade.

559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger