AcasăNewsCOD GALBEN de ger: Avertizare de temperaturi extreme in majoritatea regiunilor tarii!

COD GALBEN de ger: Avertizare de temperaturi extreme in majoritatea regiunilor tarii!

(foto: site ANM)

Cod galben de temperaturi extreme in majoritatea zonelor tarii. Meteorologii au emis sambata dimineata o avertizare de ger pentru perioada 28 ianuarie-3 februarie. Potrivit specialistilor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), temperaturile vor cobori in mai multe zone chiar si la -25 de grade, pe timpul noptii!

(foto: site ANM)

Iarna nu se lasa. Dupa ce ninsorile si viscolul au dat peste cap, in ultimele zile, circulatia in mai multe regiuni, Romania se va confrunta in perioada imediat urmatoare cu gerul. Meteorologii au emis, sambata, o avertizare de temperaturi extreme, fiind anuntate cateva zile de frig naprasnic.

Astfel, in intervalul 28 ianuarie – 3 februarie in majoritatea regiunilor tarii temperaturile vor fi foarte scazute. In Moldova, Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Transilvania si Maramures vremea va fi geroasa, mai ales in cursul noptilor si al diminetilor. Temperaturile minime se vor incadra pe arii extinse intre -25 si -15 grade, iar cele maxime din timpul zilei vor fi negative, au anuntat specialistii ANM.

426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger