AcasăNewsCOD GALBEN de furtuni in mai multe judete din tara!

COD GALBEN de furtuni in mai multe judete din tara!

UPDATE 17.17: Meteorologii au emis COD PORTOCALIU de furtuna in Bucuresti. Vor fi intensificari ale vantului de pana la 60-70 km/h si cantiati de apa foarte ridicate. Atentionarea este valabila pana la ora 18.10.

Vremea rea isi face de cap in continuare. Vesti proaste pentru cei care vor sa faca o plimbare in oras in dupa-amiaza de sambata, 6 iulie. Meteorologii au emis o noua avertizare COD GALBEN de furtuni pentru mai multe judete din tara.

Potrivit ANM, in intervalul 16.45 si 18.30, sub avertizare COD GALBEN se afla municipiul Bucuresti, judetul Ilfov si, o mare parte din judetul Calarasi. Vantul va sufla cu putere, iar precipitatile vor fi insemnate cantitativ – vorbim de 20-25 l/mp. In plus, vor fi si descarcari electrice.

Sub incidenta CODULUI GALBEN de furtuni se afla si judetul Buzau, jumatatea sudica a judetului Prahova si jumatatea vestica a judetului Ialomita. Atentionarea meteo este valabila pana la ora 17.45, cand locuitorii acestor zone pot sa iasa la plimbare fara umbrele.

Pana in ora 17.30, furtunile vor pune stapanire si pe judetele Botosani, Bacau, Suceava si Iasi. Aici sunt asteptate intensificari ale vantului, cantitati de precipitatii ce pot depasi 25 pana la 30 l/mp, grindina si descarcari electrice.

Fenomene de vreme severa vor fi si judetul Cluj, in zona delimitata de localitatile Camarasu, Frata, Campia Turzii, Moldovenesti, Feleacu, Apahida, Mociu, inclusiv municipiile Turda, Campia Turzii si Cluj-Napoca. Atentionarea meteo este valabila pana in ora 17.30.

Sursa foto: Maramedia.ro.

author avatar
Anca Murgoci
482 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger