AcasăNewsCod galben de ceata in aproape toata tara! Care sunt zonele vizate!

Cod galben de ceata in aproape toata tara! Care sunt zonele vizate!

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, un nou cod galben de ceata pentru mai multe zone din tara, in anumite regiuni ceata va determina scaderea vizibilitatii pana la 50 de metri.

Astfel, vineri, intre orele 8.00 si 14.00 pe spatii extinse in judetele Bacau, Vrancea, Galati si local in judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Neamt, inclusiv drumurile nationale si europene se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa local sub 200 m si izolat sub 50 m. De asemenea, izolat va fi burnita si posibilitate de depunere de polei.

In nord-vestul judetului Timis, inclusiv in localitatea Sannicolau Mare, zonele joase din judetul Hunedoara, zona localitatilor Deva si Petrosani, zonele joase din sudul judetului Caras-Severin, vineri, intre orele 9.00 si 12.00, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m. Totodata, sunt posibile burnite izolate.

Intre orele 8.00 si 12.00 local in zonele joase din judetele Alba, Mures, Harghita, Brasov, Sibiu si Covasna, inclusiv municipiile Alba-Iulia, Brasov, Sebes, Targu-Mures, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Sfantu Gheorghe, Tarnaveni, Targu Secuiesc, precum si drumurile nationale si europene, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Potrivit atentionarii emise vineri dimineata de meteorologi, zolat va fi burnita si posibilitate de depunere de polei.

author avatar
Alina Costache
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger