AcasăNewsCOD GALBEN de ceata emis pentru jumatate de tara! Iata zonele vizate!

COD GALBEN de ceata emis pentru jumatate de tara! Iata zonele vizate!

Jumatate de tara se afla sub atentionare! Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, un cod galben de ceata valabil in mai multe judete tara.

Astfel, zonele vizate de atentionarea meteorologilor sunt urmatoarele. Pana la ora 11:00, local in judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Ilfov si zona preoraseneasca a municipiului Bucuresti, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1 si A2, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

De asemenea, intre orele 8:00 si 11:00, se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m si in judetele Gorj, Olt si Dolj inclusiv municipiile Targu Jiu, Slatina si Craiova.

Totodata atentionarea vizeaza si judetele Botosani, Vrancea, Vaslui, Bacau, Neamt, Suceava, Galati si Iasi, dar si in judetele Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu, inclusiv localitatile Brasov, Miercurea Ciuc, Tarnaveni, Targu Seciuesc, Baraolt si Sibiu, unde local, vineri, intre orele 8:00 si 11:00, se va semnala ceata, iar vizibilitatea va fi redusa sub 200 m, izolat 50 m.

Intre orele 8:30 si 11:30, in jumatatea vestica a judetelor Constanta si Tulcea se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

author avatar
Alina Costache
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger